precis död



Tisdag är som tidsagar alltid brukar vara. Heemsk långa och sega. Idag har det ändå varit fullt upp och min kropp skriker egentligen efter sängen. Först blev det skolan till 4 och därefter direkt till donken för provning av kläder och information. Hur snygg känner man sig inte dom kläderna? aja överlever nog. Sen efter det blev det att åka till efterlängtade erica en sväng. Alltid lika kul att träffa na!

orkar inte hålla uppe ögonen längre..

sov gott hörrni!


happ

är jag ens förvånad?



sleep tight hörrni.

mondaj

Sitter nu här och inväntar nikolina. Görlängesen sist, gillar vi icke!

Har inte gjort något vettigt alls idag. Skola/sova. Eller juste jag har ju städat lite så mammie blev glader ;D

Skulle varit en sväng på donken, men han flyttade mötet ännu en gång. Ska dit imorn iaf känns som att det måste vara dags då.


lav<3

kanske skriver lite mer senare om jag har ngt mer att komma med, annars PUSS!

duffy

hittade en gammel going. maximalt söndagsmys nu.


huvudvärk

Sitter här och har ont i huvudet, men inte tänker jag deppa för det. Ska inte bli ett deppinlägg här inte, även fast det började lite så.

Har i alla fall varit på modevisningen idag. Riktigt kul att se, även fast jag bara fick se andra halvan. Hjälpte ju som sagt syrran med ombyten och så till me&i. Barnen var superduktiga. Många man kände som var med bl.a. mina klasskompisar fredrika och hanna. Hanna som för övrigt gör modevisningar för jämnan (: Illballt!

    
inte så bra bild på tony irving, och en liten del av min systers små modeller.

Blev även till att gå ut och rulla lite. Inget blött på gatorna nu inte, med däremot en jädrans massa rullgrus!



Orkar nog inte springa idag, men har lovat farsan att powerwalka med honom kvart i 6 imorn så jag kan gott få ta det lite lugnt om jag ska orka gå upp då.

Puss!

morsningkorsning

Först av allt vill jag passa på att gratulera Emelie!
Idag blir hon hela 18 år och det hurrar jag så inni för (: hoppas du hade en skitbra natt och kommer fortsätta ha en trevlig dag.  



För min del blir det väl till att hjälpa Smilla med sitt hår innan modevisningen sen hjälpa syrran lite där. Tänkte även ta mig en lite joggingtur. Får väl se vad jag mäktar med efter allt.

Har väl inte så mycket mer att komma med mer än att jag verkligen vill att det ska bli torrt ute så jag kan prova på min longboard lite.

See U.

solenskinerochdåblirjagglad



min

Jaaa nu blev den äntligen min. Lite sliten, men jag tror inte jag kommer göra den mindre sliten. Dessutom fick jag den för 300 spänn. Aningen fynd i alla fall.



Hittade även lite armband på lindex, som också har förbättrat sig redigt mycket på sistone. Ville ha massa mer armband och en goer väska, men när ekonomin knakar gäller det att prioritera.



Tänk bara vad man kan fynda i lilla tidaholm haha.

Får se lite vad som händer ikv. Är det ngn som har ngt roligt på G är ni mer än välkomna att hojta till.

se upp!

Blev väckt tidigt denna morgon (pappa skrällar med att bröta upp dörren och fråga om jag ska ha frukost). Åt mig en rejäl frukost och ska nu bege mig mot tidaholm. Blir nog jag som ska köra så se upp, är lite snabb in i svängarna haha ;D Ska också kolla om jag kan få kolla på longboarden jag är intresserad av. Får se lite alla är ju inte uppe med tuppen som jag, det är ngt min pappa inte förstår iaf...

hörs! 


nostalgi

Sitter nu här med min kära Louise. Vi lyssnar på gamla godingar och är mätta och belåtna efter våran precis görgoa tacos.

Dagen spenderades som sagt vid hornborgasjön bland alla tranor och det var kyla, lite folk och åter kyla. Satt mest i värmehuset och mös. Självklart fanns mitt fadderföretag osten på plats och skulle kränga ostar.. och fanns mitt fadderföretag där finns även min snygga kontaktperson där. Sleten som jag gjorde jag några tappra försök att få han att känna igen mig sen det sista mötet men icke. Förstår att jag jag är som en fis i rymden när han typ är illsnygg och 24+.. Jag gjorde självklart bort mig med lite go sång och dans med, usch han måste tro att jag lider av någon störning eller något.

Nu ska jag fortsätta mysa med bästa.

   

    

pusskalas!

måtte djävulen ta all snö!

Det var vad jag tänkte när jag vaknade denna morgon eftersom jag ska arbeta utomhus heeela dagen. Blir väl bara till att klä på sig. Hade fått en gullig lapp av mamma med: " Idag får du ta på dig ordentligt, även på fötterna. Pussar och kramar Mammis" Hon är allt bra omtänksam haha.

Ska väl springa till bussen nu som jag alltid gör.

Ciao så länge hörrni!

coldplay

Något jag aldrig kan få nog av är coldplay. Dom har låtar för alla stunder. MYSMYSMYS!

Blev inget donken för min del idag ska dit på måndag istället, men jag klagade inte. Fick mig istället ett riktig go sovstund. Blev god mat med mammie också. Har sagt det förut, men hon kan verkligen det där med mat. Vet inte hur jag ska klara mig när jag ska flytta hemifrån sen.

Har också börjat läsa Stieg Larssons bok Flickan som lekte med elden. Jag vet att jag är 100 år efter alla andra, men jag har iaf tatt mig igenom den första boken och det är bra för en tjej som aldrig läser typ. Tänkte att det kunde bli den boken jag ska läsa i svenskan. På så vis kanske jag inte "glömmer bort den"... Tror inte att jag ska ha så svårt att läsa ut den eftersom den första var görspännande. Vill se filmen också!

Imorn blir det till att arbeta på vårdfrumäss istället för att gå i skolan. Har inte så stor koll på vad vi ska göra egentligen, men det löser sig nog. Ser även ut som att det blir spa med min fru. Eller iaf lite fotbad och ansiktsmask. Vi får väl se vad för mys vi kan hitta på. Är alltid öppna för äventyr annars (=

Nu ska jag lägga mig och läsa och ladda för morgondagen.

        

Puss era goingar!


spft08

Jag har tänkt på detta massor av gånger, men det är först idag ni får ta del av det. Jag kan gå skolans goaste linje. Ingen risk för utbrändhet här inte.

mmoooaaa!


J som i JAAAAA

Var det några övernsälla gudar som hörde min önskan om pengar idag eller är det bara slumpen. Det är inget jag vet och tänker inte spekulera vidare i det heller men idag fick jag iaf ännu ett till "plötsligt händer det" ögonblick.

  

+



= S som i SANT!

:D:D:D:D

Förövrigt en bra dag med en redigt bra konsert i skolan. Sedan hem få beskedet på vägen, vila lite, få i sig lite mammamat, ut och springa, gymma med ida. Grattis till körkortet!

Tänkte ju lägga mig och njuta av gossip girl nu på kvällen men icke sa min dator då eftersom den vägrar att göra ngt bra någon gång.

Vi hörs väl förmodlingen imorn efter att jag har varit och provat kläder och fått information på jobbet.

smack!

meera bilder sen i lördags

                   

              

 

lamt

Helt klart en riktigt lam dag. Gått i skolan alldeles för länge och tvingats gissa namn på skolans uppstoppade fåglar. WIHO!  Har inte mycket alls att säga mer än att Australia är en bra film. Riktigt bra faktiskt! Kanske är det för att Hugh Jackman är så sinnesjukt het. Nästan så man tuppar av.



Dräggla på tjejer!

Sedan har jag också hittat ett par shorts jag måste ha!


150 ynka kronor på monki.
vill ha, vill ha, VILL HA!

inget mer än att säga än att jag just nu önskar att man kunde odla pengar. För om det hade varit möjligt hade jag haft 1000 pengaplantor på mitt rum just nu.

PUSS!

bilder från emelie & sofia



    

    

    

    

    

    

    

aahre va grejjer detta :D
Tack sofia och emelie ännu en gång!

mumsfillibabba

Efter min jättesköna sovstund blev det till att pallra sig till träningen där det var tävlingar. Sedan begav sig hela laget till Gondolino för lite mat. Asså deras bröd och pizzasallad är 2 die 4 äter alltid för mkt av det så jag knappt orkar den riktiga maten efteråt. Åt iaf pasta som var minst lika god.

Lite tråkigt att det har tagit slut nu med handbollen. Vad ska man göra nu i över en månad, ut och springa? Görkul, verkligen. Ne jag vill egentligen skaffa gymkort på badet, men så kommer ju alltid den där pengafrågan fram. Vad ska man prioritera bort för att träna? Jag vet . Måste köpa biljetter till P&L snart med + mitt lilla äventyrliga inköp jag hoppas jag kan göra på lördag. Ni får helt enkelt vänta och se innan jag avslöjar något.

Borde plugga lite företagsekonomi med, men har sjukt mycket mer lust att bara lägga mig i sängen och titta på Australia. Har hört att den ska vara riktigt bra så det blir väl som vanligt upp till bevis.



Nästa säsong gäller det ändå. Då ska vi försöka ta oss upp i tvåan, men först är det massa rolig beachhandbollsträning och cup i åhus som gäller innan. Även en del mindre rolig försäsongsträning...

kössrååå

sovasovasova

Det är vad jag gör bäst i test.
Så nu ska jag lägga mig och titta på sagan om despereaux (barnfilm jag veeeet) och somna in sååå skönt...



PUSS så länge.

precis kass uppdatering

Ja här har det inte hänt alls mycket dom senaste dagarna, men jag får ursäkta mig med att jag verkligen har haft fullt upp. 2 prov och 2 födelsedagsfester har jag iaf hunnit med.

         

    

    

    

Fredagen blev en ganska lugn kväll ändå med lite förfest hos Shiney innan det blev vidare till Floby för att fira Scua. Helt okej kväll som slutade ganska tidigt ändå.

På lördagen var det dags för födelsedagsfest två.
Den var för Emelie och Sofia. Blev först förfest hos Ellan med massa goa tjejer för att sedan åka i en helt ballongfylld bil med en Ellans goa farmor till Friggeråker där festen var. Mycket och trevligt folk befann sig där ute och söta som som var hade dom bakat en helt lovely kladdkaka. (äre kalas så äre) Fick väl i mig lite för mycket av det goda, men fick som tur var skjuts hem av andreas som även hämtade upp Lou så hon kunde sova hos mig.

Idag vaknade jag då upp med min fru och vi försökte kika lite film, men jag bara somnade och det är väl vad jag har gjort hela dagen i princip. Har inte känt mig såhär sleten på evigheter. Helt slut efter helgen och bävar för att det är måndag imorgon. Bilder och dyligt sen igår kommer, ha tålamod!

Nu ska jag fortsätta kika på Beck och fortsätta sova helt underbart skönt.

sleep well sockersmäll!


det vi verkligen vill tar vi oss tid till

Idag var det som vanligt skola och ytterligare ett besök hos tandis. Blev bedövad i hela högra kinden och fick banansmak, snacka om nostalgitripp från förr. Var riktigt längesedan jag hade hål och bra är väl det. Efter skolan blev det hem snabbt för att sedan gå på anställningsintervju på donken. Gick förvånansvärt snabbt och gudars så nervös jag var. Svåra frågor ställde han med, men nu återstår det bara att se hur det går. Blir det ett jippi inlägg om cirkus en vecka eller hej jag går in i väggen? Inget jag vet i nuläget men hoppas så inni!

Försöker få ngt vettigt plugg av spanskan, men det går bara inte. Prov på torsdag och jag borde sitta som en idiot och plugga men kommer hela tiden på andra saker att göra. inte bra!

Har även laddat ned filmen changeling som jag har hört verkligen ska vara värd att se. Blir väl det nu istället. 

 

Idag saknar jag NIKOLINA extra mycket.

!SSUP

lika som bär 1



Mikael Metso(min tränare)-Kaskelott?

hmm...

hiss&diss

Idag ska jag berätta om alla mina hissar och dissar under dagen.

Ida är tillbaka i skolan, HISS
Var hos tandläkaren och fixade tandställningen (HISS) fick reda på att jag hade ett hål och inflammerat tandkött, solkar DISS!!!
Sov jättelänge efter skolan, alltid HISS
Spelade match mot 40+ (föräldrar), Hiss :D
Blev avbruten mitt i matchen för att bli antagen på anställningsintervju på donken, DUBBELHISS
Tvingas plugga en massa spanska idag och dagarna framöver, inte något annat än DISS

HISS-DISS: 6-2

När jag väl sitter här kommer jag på fler goa hissar, men det kommer. För det är saker som är på gång. Bl.a. i helgen då det är party både fredag och lördag. Lookin' good!

Kan väl säga att det glada sitter i rätt bra ändå. Enligt en undersökning som jag hörde på tv4 nyheterna en morgon så är det bevisat att man bara kan vara sprudlande lycklig max tre månader i sträck. Betyder det att jag kommer bli olycklig lagom till sommarn då? Hoppas inte det. Jag hoppas på ett riktigt bra år med mycket äventyr och nya möjligheter, men framför allt att det blir riktigt, riktigt roligt!

Dessutom pratade jag lite med oscar idag igen. Saknad kille det där. Träffas ju inte så ofta eftersom han bor i Hunnebo och för att jag är så seg på att komma dit. Saknar iof alla godingar därifrån.

Nu ska jag fortsätta plugga och bjussar på en sommarbild från min födelsedag förra året. Ge mig bara sommar nu tack!



slängpussar!


tårtatajm

Idag var det kalas för smilla som fyllde 4 vårar. Det blev god indisk mat till middag och sedan, såklart, massvis av tårta. Sitter nu här med magvärk. Kanske är det för att jag inte är van att proppa i mig så mycket sött längre. DAMN vad jag ska frossa på skolavslutningen. För det är mitt mål att försöka hålla mitt förbud tills dess. Än så länge har jag klarat 2 och en halv månad och det är väl typ 3 kvar så det ska nog gå bra. Då kanske ni tänker varför i hela världen pratar om hon tårtätning när hon inte äter sånt? Jo det ska jag säga er för undantagen (några sådana måste man alltid ha) är att man får äta på kalas, på fredagsfikan och minifikan på tisdagar i skolan. Något måste man unna sig iaf (=



Ganska goa ändå.
Smilla till hennes mamma vid matbordet när hon tyckte att hon tjata för mycket:
" kan du sluta vara min morsa och vara min vän istället? "
She's my bitch ♥

ingenting är vad man tror

Blev en bra kväll med emelie the great och john med mössan. Först lite melodifestivalen sedan lite film och popcorn såklart. Gäller att unna sig ngt iaf när man inte har ätit godis och skräpmat sen nyår. Roligast idag måste ändå vara när emelies familj och grannar kom hem efter schlagerfesten. Totalt helsköna, skulle kunnat stanna och få kramper i magen tror jag så mkt skratta jag. Aja ska la sova nu. Bjussar på en gammel goding på mej och emlan.



PUSS&GODNATT!

göteborg

Dagen har hittils spenderats med Lou i Göteborg. Blev bl.a. extra mycket kik i den ganska så nyöppnade beyond retro som ligger inne i topshop. Kan säga att jag har vill-ha-begär på fruktansvärt mycket saker ljust nu. En av dem är solglasögon. Skulle nog kunna köpa över 5 par idag, men fick nöja  mig med 2 på grund av min bristande ekonomi. Köpte även två tröjor och ett hårband (=

Ikväll blir det nog till att kolla lite melodifestivalen ändå, återstår att se vart bara.

PUSS!



jersey & blå solglasögon, beyond retro
hårband & blåa solglasögon, h&m
tröja, gina tricot

bingotorsdag

Vanlig skoldag och sedan hem och sova som vanligt.



Efter det var det dags för att hjälpa till att sälja lotter på bingon med josefie, ida & emelie. Jag var där nästan 2 timmar innan själva bingon började och då kom även ett helt gäng galna 60+ are som köade för att komma först innanför portarna. Efter en timma fick de äntligen komma in och de rent ut sagt spurtade in för de bästa platserna. Kanske har de en speciell plats som de måste sitta på för att dom alltid gör det, typ någon slags grej för att det ska ge mer tur. (ungefär som vissa rutiner en del idrottare har innan de ska prestera) Jag vet inte, men en sak är säker. Tanter kan köpa lotter! Det köptes som det inte fanns någon morgondag. Även om det fanns riktigt fina priser som bl.a. handdukar, pastaburkar, choklad mm var det ändå dessa porslinstuppar som lockade mest. När jag först såg priserna tänkte jag bara, hur i all världen ska vi kunna övertala någon till att vilja ha en tupp? Det visade sig att alltså att jag var helt ute och cyklade och varför dom just ville ha detta påskpynt kommer för mig länge vara en olöst gåta. Sedan till själva spelet. Det var oerhört viktigt att det skulle vara precis knäpptyst i lokalen, annars fanns det (ursäkta uttrycket) en kärring som inte var seg på att schyyyscha till. Snacka om seriös bingo. Kanske är det som en sport för de gamla. Och kanske borde jag inte sitta här och göra narr av dom när det kanske är detta de brinner för, som vem som helst med en riktig hobby. 

Min mamma försöker nog samla statuspoäng hos mig eller något för idag gjorde hon sina übersmarriga pannkakor med. Hon vet vad hon sysslar med där asså. 

juliejules
 


beställt



i♥h&m

iiiiihihihi

Glad, glad, glad.
Det är vad jag är, mest hela tiden. Speciellt eftersom det kommer hända så mycket bra saker allt bara flyter på. Ibland måste man ta lite tråkiga lektioner, bita ihop och plugga och känna känslan av att vara helt pank. För när det väl går bra för en till slut blir man så jädrans glad bara.

Idag har varit en väldigt go dag ändå få lektioner i skolan, möte med kanongänget, sovit massa middag, kollat lite handboll med john och chilltränat igen. Kanongänget söker också nya medlemmar. (Nu 2st 91 killar & en 92 kille) Värvade både Lou och Filip i min klass idag. Upp till bevis nu!

Borde egentligen ha pluggat också men det går inte när man är såhär glad. Har fått ett väldigt bra erbjudande på en longboard med, vilket gör mig ännu gladare. Den ska bli min!

pusskalas!

skadeglädje



Det finns dagar när man saknar sommarn helt sjukt. Detta är en sådan dag. Det är också en dag när man upptäcker att ens spanskalärare är dum på riktigt. Hon vet inte att det ska vara dubbel d i bodde och så stavar hon ögonen ogönen. Kalla det skadeglädje, men det är sånt som gör att jag överlever skoldagarna.


glad, gladare, julia

olycka är när man får lida en hel dag i skolan och behöva stå ut med terrorista och spanska igen. Lycka är när man får komma igång och bada med Lou igen. Lycka är också när mamma bestämmer sig för att köpa hem kinamat. Lycka är framför allt när hon också går med på att betala de ev. biljetterna till P&L.

JAG ÄLSKAR MIN MAMMA!<3

over and out.


trött, tröttare, julia



Jag är bara trött hela tiden. kommer få börja med äckelpäckelblutsaften igen :(
Till och med min svenskalärare undrade varför jag såg så trött ut hela tiden jämt.
Hon trodde iof att jag hade en ätstörning, schyrre, verkligen. Jag har ingen ätstörning
trivs med min julskinkekropp så de så!

Idag trodde jag aldrig att skoldagen skulle ta slut. Ändå gjorde den det förvånansvärt nog.
Kom hem och somnade direkt och vaknade av att mamma ropade: Juuuuulia det är köttbullar
och stuvade makaroner nu! Jag var inte långsam upp då inte.

Åkte sedan till träningen och till min stora lycka körde vi bara tävlingar. Min kropp behöver vila
och massage. Mängder av massage. Någon som är kunnig inom det och är villig att knåda lite
kan gärna slå en pling. 

Nu ska jag lägga mig i min underbara säng och kolla lite Mia & Klara. Helt underbara är dom. 
Går att se på svt.se. 

Idag är mkt the kooks för min del med.
braskit dedär. 

kramisar jullan 

helg!

Fredag: Först skola och sedan lite volleybollkikande med Nikolina. Istället för gå på ålle bestämde jag och Lou oss för att bara ta det lugnt och ha lite kvalitetstid med varann. Vi lagade lovely mat inte mindre än kött bearnaisesås och klyftisar. Efter att tiden bara susade förbi oss när vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord kom även John och vi kollade lite film. Det blev Slumdog millionaire. Helt klart värd att se. Den har ju inte fått 8 oscars för inget. Frammåt småtimmarna ballade det som vanligt ur lite och vi hade vårat eget disco med gamla godingar. Slutade med att jag somnade ifrån det hela och john drog sig hemmåt.

Lördag: Vaknade med min Lou bredvid mig och fick brådis till min samling. Det var bortamatch mot Skara som gällde och vi förlorade dessvärre med 25-21. Är ändå rätt nöjd trots allt. Efter matchen blev det bråttom igen för då vare fix med Emelie och Lou som gällde. Mingus och 20 års fest stod på schemat. Väl framme på mingus fanns det mycket trevligt folk och framför allt god mat. Drog oss sedan tillbaka lite till min brors lägenhet för att komma lite i "stämmning". Oarton som man är. Gick tillbaka för en stund för mer firande och mer folk. Bestämmde oss för att gå vidare efter ett tag och hamnade hos någon snubbe. Där var i alla fall Malin, Hannah, John och Patrik. Stannade inte så länge, utan gick istället till efterfesten hos Seban. Spårade ur en aning med stämplar och en del förfriskningar, men kul var det! Hann även en sväng till Mikael, som för min del mest gick ut på skrubbhäng. Bestämmde mig sedan för att gå hemmåt, men fummlig som jag är hade jag såklart ingen hemnyckel så jag kom in. Tur var fanns min braiga livlina och jag behövde inte frysa ihjäl på en parkbänk under natten.

Idag har jag sovit mest och försökt plugga lite. Gjorde helt enkelt inte mer än vad min kropp orkade. Sängen väntar och jag är inte den som är den och inte lägger mig i den så fort jag skrivit klart här.

Tack alla för en bra helg! och grattis i efterskott Seban och min broderbäst.

bjussar på lite lagom slitna bilder (iaf på oss efterfesttjejer)



nattinatti fölk!

det är så jag säger det



Ungeför såhär go känner jag mig nu.
Trött, hänging, ont i magen och illamående.
Får inte bli sjuk, inte bli sjuk!



Dagen har ändå varit riktigt soft började med en mattelektion och sedan lovely risgrönsgröt i skolan. Skyndade mig sedan hem för att göra lite tårta till födelsedagsbarnet Johan (: Det blev min specialare maräng, kolasås och daimtårta. MUMS!

efter det blev det till att vara barnvakt åt min systers barn Smilla och Leo. Fick även finbesök av nikolina som ville ha stilråd angående glasögon. Så söter så lella nördie. 

Blev ingen träning idag heller. Blir tokig på min mage!

Louise, min fru, är iaf en riktig kvenna. PUSS på henne.

sen äre en håkan-dag idag. 
mycket love till honom och 
mycket love till P&L som bara
öser på med nya artister. 
JAG MÅSTE DIT! 

pussar&kramar

  

hurtig

Började dagen med en klassiskt försovning. Blev glatt överraskad när mamma satt i soffan och sa att hon kunde skjutsa mig till skolan. Blev iof mindre glatt överraskad av att möta pannmekanikern i köket när man bara hade en kofta och trosor på mig..


Skön dag i skolan ändå inte för jobbigt med bara 3 lektioner. Svenska, matte och engelska.


Sedan blev det något ännu mera klassiskt efter skolan. Powernap. Som idag tog 2 timmar..

Drömmde om allt mellan himmel och jord. Det konstiga var att jag kommer ihåg allt med. Oftast drömmer man om en sak så kan man kolla vad det betyder sedan, men vad händer om man drömmer om allt från indianer till sköldpaddor till personer i ens omgivning? förstår mig inte på't riktigt.


Nu till det hurtiga. Jag sprang 6.5 km och gymmade efter det. Förstår knappt själv hur jag fick eld i räva men det var väl bara bra antar jag. Är helt slut nu speciellt i armarna och benen och ingen har jag som kan massera mig. ILLA!

Blir väl iaf snart sängen och sova inför min extremt jobbiga skoldag mellan 10 och 11 (=

Har ju gjort en ny banner med. Egentligen är jag inte alls nöjd men jag kämpade görmkt så den får minsann vara där ett tag nu haha.


sleep well sockersmäll.


skola=vissa rutiner



När det är skola kommer man alltid in i vissa rutiner. En av dom råkar faktiskt vara det  här med att blogga. Inte för att man har mer att skriva om på skoldagar, men man sitter nog helt enkelt mer framför datorn..

Idag tisdag har jag som vanligt, känns det som, spenderat större delen av dagen i skolan. Svängde förbi lou en snabbis och sedan handlade jag med mamma. När jag äntligen kom hem slängde jag mig i sängen och sov tills mamma ropade att maten var klar. Borde egentligen plugga till naturkunskapsprovet, men jag finner verkligen ingen ork. 

Istället har jag kikat lite innebandy med Lou. När jag sedan gick hem tappade jag självklart min mobil på vägen och upptäckte inte det förens en bra bit efter. Fick såklart gå tillbaka samma väg och leta och jag fann den som tur var. Ingen större skräll att jag tappar bort saker kan man ju kanske tycka.

dagens låt: torleifs-sweet kissin' in the moonlight, bara för att den är sådär härligt svängig och 60+ stämplad.  
dagens person: Lou, för att du alltid gör mig glad.
dagens känsla: sprudlande skrattgo! 

smack!


äntligen uppdatering?



aah det här med att uppdatera har ju inte gått så himla bra på sistone. Kan ju helt enkelt sammanfatta det med att jag har haft bättre saker för mig, typ sova oså. Har kommit in i min komaperiod i mitt liv tror jag. Sover hela tiden gärna jättemycket med. Blir förvånansvärt nog inte piggare av det heller.. konstigt det där.

Om man sammarfattar helgen har den varit bättre än vad jag trodde den skulle vara. Började med lite gott käka på mingan med bästa. Åt hur mkt som helst, hamburgaren i mitt <3. Sen ledde det ena till det andra oså vare lördag. Gjorde inte allt för mkt (sov mest) och kollade melodifestivalen med nikolina.

 <3

På söndagen övningskörde jag med pappa till tidan där jag fyndade ett armband, en väska och lite örhängen till Lou. Drog sedan till saknade emelie där det blev film och mys med john, jonathan och ida.

Idag har jag varit med mamma och fyndat lite i skövde blev en skinnjacka, en randig t-shirt och en väska. Mamma är guld värd <3



Nu är jag iaf trött och har ont i min stackars mage så ska nog bege mig mot sängen och en nyuppvärmd värmepåse.

bamsekramar hörrni.


RSS 2.0