oh girl

Idag tog jag sovmorgon, vilket inte gjorde ett piss eftersom våran svenskalärare ändå inte var där. Sedan en halvsoft dag i skolan och hem och sova lite. Har även jobbat lite, så blev ingen träning. Var lite sugen på det idag faktiskt. Det räcker väl och blir över ändå i veckan antar jag. 4 av veckans resterande 6 dagar består av handboll av något slag. Ge mig en klapp på axeln när jag typ dör av värk i kroppen på söndag efter jobbet.

Myser till det lite med lite sånger såhär på kvällskvisten. Nu blir det bokföring, moms och sängen för mig.

Nattinatti


wherever i lay my head tonight

http://open.spotify.com/track/1jQ8viWwKWMlEJZwWQF1uG

<3


ååååh

kan någon förklara för mig varför det inte funkar att ladda upp en låtjäkel? hade en görasuperdupermysig låt jue.

ibland gör man rätt ibland gör man fel

Inget bra uppdaterat alls denna helgen. Beror på att jag har haft en del annat för mig. Fredag disco med ericas lillasyrra och hennes polare, sedan en helt okej kväll i skövde med erica och folk. Lördag jobb och sedan party hos tommy och sedan skövde och en jävla minneslucka. Gick inte så bra för mig, inte alls faktiskt. Usch ångest! Så är det väl ibland tyvärr. Vaknade upp med världens bästa louise bredvid mig och tog mig sedan upp till jobbet och tjänat goa pengar. Klockan är nu halv 1 imorn börjar jag 8 och det känns lite som att jag skiter i första lektionen, lär ju vara död. Nog med för denna helgen, skönt att den är slut. Nu kan det bara bli bättre, tack och lov. 

PUSS 

jag visste det

Det liksom hängde i luften. Hela dagen har varit lite annorlunda, kände hela tiden på mig att det var något på gång. Var helt virrig ett tag visste inte om jag skulle börja gråta eller bara få ett raseriutbrott. Gick kass på träningen och allt var bara kasst. Sen kom den. Bomben. Vet inte om jag ska gå in på detalj vad som ens har hänt, men det handlar om svek från alla håll och kanter. Besvikelser och en jädra stor bunt med skit rent ut sagt. Egentligen orkar jag inte bry mig, men det är svårt att undgå. Denna staden kommer alltid vara likadan och folk kommer klappa varandra medhårs och säga saker som man vill höra istället för sanningen. För det är så man är här. Hellre fakevän än ovän. Själv vill jag inte vara sådan. Vill ha riktiga vänner som säger mig sanningen, som finns där och som inte säger saker bakom min rygg. Då kan jag gärna ta att ha några emot mig, för det gör att jag själv mår bättre. Man kan inte vara älskad av alla och det är inte mitt mål här i livet heller. Jag vill bara må bra och känna att jag gör det jag vill, utan att det ska kännas oäkta.

Så vare med det.

Nu ska jag sova av mig detta och hoppas på att morgondagen blir trevligare. Vet att den kommer med något gott. Ska ju vara med erica.

Nattinatti

!

Ge mig någon som helst styrka för att orka träna idag! Shit, jag kommer dö...

Mr Maker



Ibland får man ändå mycket gjort. Idag har jag varit i skolan, hunnit åka till skövde och fyndat mina skor jag snackade om + en tshirt, kapat håret och gått ut och gått med hassebrasse. Känns rätt gött faktiskt.

Sen har jag fastnat lite på the kooks med.  Eller ganska mycket. Därav låten där uppe.

Nu ska jag kasta mig i sängen på mindre än 3 minuter, bara för att vara en redig tjej.

hade!

nöjd nöjd nöjd!


(stevie wonder fan, sommaren 95)

Ja ibland får en faktiskt vara detta. För idag har jag både kämpat mig igenom en jävla löparträning och gjort engelskaläxan. Bra för mig som annars brukar låta sånt med skolan skjutas fram till det yttersta. Rummet däremot. Det förblir ostädat. Golvet slits ju i och för sig inte lika mycket när jag har så mycket saker i vägen som skyddar det. Hm bra tänkt, borde dra den för mamma nästa gån hon öppnar dörren och himmlar med ögonen.

Annars är hon bra min mamma, masserar mig och har sig när jag har ont efter brutala handbollsträningar.

Imorgon ska jag klippa mig, uschamejtanen typ. Kommer bli kört igen. Sen blire promenix med hassebrasse och även skövde om jag kan klämma in det. Måste ha ett par skor som jag spanat in!

Nu blir det i alla fall att göra ett magplask ner i sängen med min stela kropp och fortsätta läsa att älska som en porrstjärna. Go bok asså (:

KÖSS

dischoe



Snacka om att vara helt slut i kroppen efter träningen, undra vad jag kommer vara imorn efter fyspass på berget? Hujedamej!

lite segt

Jag var helt enkelt helt död igår eftersom jag inte orkade skriva något om min stockholmsresa. Det var kanon i alla fall. Bilder och sånt finner ni på louiseragnarssons.blogg.se eftersom min kamera är lång åt calkutta och försöker bli fixad. Coldplay var precis som förra gången svårslagna något annat man sett och lite kik i staden var gött med. Överdrivet mycket shoppade jag inte, en skjorta och ett par tights fick jag bara med mig hem, men jag är helt klart nöjd ändå.

Idag var det tipspromenad i skolan. Skönt med en promenad ändå, fast inte lika gött när man helt missbedömde vädret som var helt strålande. Svettig och go trampade jag mig hemmåt och sov alldeles för länge. Är det så att jag redan har kommit in i min sova middag rutin? I sådana fall är jag nog rätt körd med mitt mål att inte sova så mycket som förra året.

Nu blir det i alla fall att göra röjet på rummet och sedan dra iväg på handbollsträning.


suck

Det här med handbollsträningar är intressanta ändå. Man är alltid lite halvsugen sådär innan, vet inte riktigt om man ska tycka det ska bli kul eller ej. Sedan är det oftast alltid roligt, speciellt när man kommer in i det och får sig ett och annat gott skratt åt sina lagkamrater (skadeglädje i mitt hjärta). Efter har man alltid lika ont. Anntingen i ryggen eller bara klassisk träningsvärk.

Skolan börjar imorgon med. Känns inte så jättetungt ändå, eftersom jag typ hade glömt bort det i veckan. Blir skönt att komma in i vissa rutiner. Även fast jag tror att jag kommer vara ganska så less på dom efter ett tag ändå. Mitt liv kommer väl typ gå ut på skola, jobb eller träna. Sen får man försöka klämma in lite nöje mitt i allt när man inte är helt slutkörd. Blir helt yr i huvudet när jag tänker på hur få sovmornar det kommer att bli framöver..

Aja fullt ös medvetslös bara.
 


Bjussar på en gammel goding på mig och ida med. Radarparet i spft 08 will be back imorgon!

Puss

hyperhappy

Ingen kan vara gladare än jag för idag fick jag bekräftat att jag kommer iväg på coldplay! Sån otrolig lycka så det finns inte. Kommer bli hur kul som helst. Stockholm, bra väder, shopping och coldplay givetvis. Underbart!


(bild från förra året när jag såg dom i globen)

Kräftskivan blev väl lite halvlyckad i sig när jag kom mycket senare än dom andra och fick sitta där i min ensamhet och surpla i mig dom goda liven. Kvällen blev däremot allt annat än misslyckad. Jag, louise, tina, alex och simon bestämde oss för att sitta runt en brasa ute och berätta spökhistorier. Efter många om och men blev det till att ta båten över sjön och även titta på ett så kallat spökställe där det sägs att en gammal kvinna hängde sig för massa år sedan. De ena var modigare än dom andra om man säger så haha.

Åkte sedan tillbaka med båten och stannade mitt ute på havet för att titta på den stjärnklara himmlen. Hur fint som helst var det. När man sitter där och tittar upp på alla stjärnorna inser man plötsligt hur liten man är och obetydliga våra små problem egentligen är.

Efter det blev det till att åka hem och flöta och mysa till kvarteret skatan. Äkta min och louise humor, jättedålig och bäst. Alla somnade som en klump tills alex hittade sin överskottsenergi och fick för sig att börja baka. Den äckligaste kakan jag smakat i alla fall. (fölåt alex, men du kan trösta dig med att kräftorna var godare).

Slutligen somnade vi allihopa och vaknade inte förens halv 2 när det var dags för frukost som serverades på bryggan.



Sammantaget var det en riktigt mysig kväll/natt. Tack alex för att vi fick vara i din stuga.

Juste på tal om inget så var jag och mamma i skövde idag. Fick med mig både ett par nikepjucks, en tröja, hårband, mössa och örhängen hem. Alltid lite kul med nya saker i garderoben.

Puss


hope&wish


Ingen önskar mer än jag att morgondagen kommer med ett gott besked. Jag vill så inni! Pratar givetvis om coldplay på lördag. Ledigt eller ej, det är den stora frågan... Antingen blir det ett överhappy inlägg eller så drar jag något över huvudet. Eller just det imorgon ska jag hinna med en vända på jobbet och även en liten kräftskiva efter det. Trevligt ändå när man tänker efter.

Puss

love


kaboom! bildbomb

så var det de här med att uppdatera och ha sig i bloggen. Inte alltid min starka sida just. Först kommer i alla fall en bildbomb från way out west!





















Det var helt klart bra gjort av er om ni har glott igenom alla bilder. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga mer än att det var helt awesome! Riktigt bra artister och gött folk. Extra kul när skaratjejerna också ville vara med på lördagen. Röyksopp, robyn, lily allen och basement jaxx var helt klart bäst. Även fast mitt hår råkade flamma till och hade sig så klarade vi oss bra jag och min kvenna. Mycket vinande, skratt och dans av alla dess möjliga slag gjorde den sista helgen på sommarlovet till en riktig succé. Jag är nöjd helt enkelt.


way out west

En dag är gången på way out west. Med bra väder och grymma artister har det varit en mycket bra dag. Har bl.a sett bon iver, band of horses, röyksopp och robyn. Mer bilder och sånt kommer förhoppningsvis på söndag. Har ju en morgondag att tänka på med. Kommer bli super!

puss


dessa sommarnätter


.




gaaanska så suddigt eftersom det är tagen med min mobilkamera. Finns betydligt mer här HÄR. Snart i alla fall.

mackan

Precis hemkommen från göteborg som bestod av en jäkla massa flöt och markus krunegård. Mycket bättre live än vad jag trodde så tummen upp på honom asså.


1.

2.

Den första är ibland gör man rätt, ibland gör man fel och den andra är hela livet var ett disco. Bra båda två, värda att lyssna på allt.

Morgondagen kommer i alla fall vara fullspäckad. Upp tidigt och lösa ut biljetterna till WOW. Sen hem och sola och träna. Försäsongen har dragit igång nu och det står 2 timmars nära döden upplevelse på schemat. Efter det hoppas jag på lite fest med min kvenna. Vi insåg att vi har ett redigt sug av att bara få dansa av sig lite.

Med andra ord äre rätt bra trots allt ändå.

hade!

trökigt!

Idag har varit en både bra och dålig dag. Jag fick avslag på min ledighetsansökan. Det är ett 99% nej iaf. Så det blir nog inget coldplay för min del. F*n ta det rent ut sagt!

Kände ändå att jag var tvungen att göra något så begav mig till göteborg för att se veronica maggio. Blev faktiskt häpen av att hon var så duktig i verkligheten med, trodde jag faktiskt inte. Kul! Hade väl med mig en mindre entusiastisk skara av pojkar som sällskap, men det ordnade sig ändå. Skymtade också oscar som jag träffade på kusten i påskas, även det lite häpet.

Imorgon blir det först jobb för att sedan återigen bege mig av mot göteborg. Då är det markus krunegård och detektivbyrån som står på schemat, kommer bli superbra.

Göteborg varje dag för mig denna veckan faktiskt, känns underbart. Älskar den staden, den dialekten, de människorna. Aldrig utan min kvenna lou heller. Hon är bra skit, riktigt bra skit faktiskt. Känns skönt att veta att han har en sån bra vän som henne.


changes

Blivit lite förändringar här på bloggen ändå. Fick la ett litet knäpp och gjorde hösttema såhär på sensommarn. Aja en ny header ska bli till iaf. När jag har tid.

Mycket som händer nu ändå.

Imorgon blir det fixardag och förhoppningsvis maggio i göteborg. Jobb på onsdag och sedan way out west i helgen! Går allt som det ska kommer jag även iväg till coldplay om 2 veckor. Kommer bli GRYMT! Börje har fixat så jag och lou + familj bor gratis och slipper betala en dyr tågresa upp. Äre inte lovely dåå?

Jag är pepp som tusan. Allt känns riktigt bra för första gången på riktigt länge!





 

it's friday, i'm in love

Åh äntligen helg och äntligen bra väder. Fast jag ska jobba hela helgen får det funka i alla fall. (killerpasset nr1 imorn) Ikväll blir det förhoppningsvis fotbollskikande och lite party hoppas jag på. Måste städa rummet med. Det är så illa nu att jag till och med krossade ett glas som stod gömt på golvet igår = glassplitter på golvet = inte gött för mina små fossingar. Har inte egentligen så mycket annat att upptadera om mer än att jag verkligen älskar det här vädret och att jag ska flytta utomlands bums när jag får chansen. Tänk att ha det såhär jämt, lovely!




Nu blir det till att snoffsa till sig och göra ett turboröj på rummet.

KÖSS!

gäsp

Är väl ganska så trött när man tänker efter. Slutade jobbet för typ en halvtimma sen, alltså tio över 1. Fick jobba över 2 timmar, vilket ändå känns gött när det är OB och man ändå ska hem och sova. Ska krypa ner i min gosiga säng och nöta lite paradise hotel hade jag tänkt och kleta på lite after sun på mitt stackars ansikte. Överskattade min bränna idag och blev istället röd. Magen är brun iaf och jag är ledig imorgon och det ska bli strålande sol!

Känns rätt bra att något vill vara med mig i alla fall. Way out west är nära nu med. HI-HU!

Puss

woooork

idag ringde jobbet och väckte mig och frågade om jag kunde börja jobba kl 2 istället för kl 18. Så idag ska jag jobba mellan 2 och 22. Det är så livet för mig ser ut, det är därför jag lägger ner det här med att skriva här. Händer ju inte ett piss ändå.

Tungt nu. Skönt att det inte är ett strålande väder man missar ändå. Min kamera är pajj med. åååååh! hoppas garantin täcker det. Nu måste jag skynda mig till jobbet. PUSS




RSS 2.0