ahjaja

så äre mät, jag har varit en kass bloggare i helgen. Men den har varit späckad, det har den.

I fredags blev det först lite häng med lite grabbar hos herman. Fick träffa mina gamla dagisfröknar där som blev alldeles till sig över att få se mig igen. De mindes mig SÅÅ väl.. undra varför? hmm.. haha. Kul ändå att man sätter sina spår här i livet. Efter det blev det även ett besök hos kalle där det var lite party.




I lördags blev det en hyfsad tidig uppstigning och stan som gällde. Hittade mig en klänning och ett armband, som jag precis glömde att ta kort på. Blev sedan korvgrillning hos syrran och sedan vidare till emelie och fix inför personalfesten. Efter många om och men kom vi igång med både lekar och fest. Förhoppningsvis kommer det bilder därifrån med, ska bara luska reda på vilka som hade kamera. Kvällen var lagom go med lite hiss och longboardåkande i dimman. Kvällens bästa var helt klart Lisa i sin egen hög person och emelie med hennes knubbsälsimitation. No more information där inte.

Idag var det typ världens finaste väder ute och gissa vem som jobbade mellan 12-18? Jo ja deklart. Missade precis hela dagen och fick stå och svettas på donken. Som tur är äre ob heeela söndagen. Tänk pengar julia, tänk pengar. När jag sedan cyklade hem insåg jag att inte nog med att jag hade slitit som ett djur så skulle jag hem och plugga på ett naturkunskapsprov jag inte ens öppnat upp böckerna till än. Provet är imorn och istället för att verkligen ta tag i det har jag istället varit ute och tagit en promenad med håkan. 

Vadå håkan tänker ni. Är det hennes nya flamma? Ja man skulle kunna tro det, men så är inte fallet. Det är en nygammal kärlek som alltid blommar upp på sommarn. Jag snackar givetvis om håkan hellström. Killen som alltid finns där och sjunger från klarhet till klarhet. Det är något speciellt med han och sommarn. Jag bara ryser. 



Efter ett långt inlägg om min halvhändelserika helg känner jag att det är dags att runda av här. 

Tillbaka till pluggandet, bort från datorn och min beloved håkanbråkan. 

PUSS!  

tröttis



Sitter nu här ganska lagom mystrött sådär. Dagen har bestått av volleybollturnering i skolan, vilket visade sig vara en riktig höjdare faktiskt. Jag hamnade med staffan, marcus och jonas. Från en början kunde man tro att vi skulle vara chanslösa mot lag som både hade längden och erfarenheten, men det visade sig att vi blev obesegrade i gruppspelet och tog oss vidare till finalomgången. Där slutade vi dessvärre som 4:a, men jag är mer än nöjd. Många goa skratt blev det i alla fall. 

Efter skolan var det hem och ta en powernap för att sedan vara lite barnvakt åt Smilla och Leo. Smilla ville ha inbakade flätor på deras "förr i tiden vårfest" och det klart moster julia ställer upp.



Så såg dom ut dom små busarna och när jag sa till smilla att hon blev så söt i sina flätor kontrade hon snabbt med "men hallå jag är väl lika söt annars med eller?" svar på tal har den flickan gott om i alla fall.

Nu sitter jag och väntar på mammas goda pannkakor. Kanske sover även lou över inatt. Kan vara skönt att träffa henne eftersom vi knappt hinner träffas alls denna veckan, inte emot vad vi brukar iaf.. Min lella fruga.

Pussisar

spft08



Det är väl ungefär såhär vi sysselsätter oss i min klass. FIKAR :D

Igår stod julia för fikat och det blev kladdkaka med chokladbitar och jordgubbar på. Som pricken över i hade hon med sig vispgrädde med. All kärlek till företag!

happy



Sitter nu här nypeelad och go och bara njuter en smula. Skolan var inget jobbig alls, hade typ en seriös lektion. Kändes bra på engelskatestet med, sköönt. Sen var jag ju hos doktorn med. Har fått en pencilinkur nu på en vecka. Lite tråkigt ändå, men det är väl bäst det. Jag var inne i samma rum som doktorn i typ mindre än 5 minuter och snubben börjar varna mig om cancer!? Jag blev så häpen eftersom det lät så drastiskt att jag började asgarva tillsammans med mamma utanför sjukhuset. Vadå cancer liksom? Jag har två hala och fina lymfkörtlar som bara behöver lite medicin, that's it tror jag.

Efter doktorbesöket drog jag Ida och Filip och kollade på handikappsgrejs på odenplan. Det var rätt kul ändå hittade en handikappad som var identisk han i fyll frys, han som gör alla grimarser ni vet. Ännu ett asgarv.

Garvet fortsatte på jobbet när alla var småtrötta, speciellt jag och maria som fick en beställning om endast hamburgekött till sin hund. Det komiska var väl inte att hon beställde just det, utan det var våran kära tillagare i köket som var klockren. Ingen kommer ändå förstå vad jag menar, men vissa gör jobbet lite roligare uppe på mcd asså.

Har även fått reda på att jag är ledig både på studenten, skolavslutningen och midsommar :D ingen förstår nog min lättnad. Love donkens schemaläggare!

Nu ska jag återgå till mitt scrubskikande..
PUSSPÅER

minmusik

http://open.spotify.com/user/julieee/playlist/765QjXnIprImRMuDt7suw6

här är några av mina pärlor, just nu äre iaf mycket beach boys och the jam - town called malice

enjoy!

pluggdjungel



Det känns ungefär som den här tisdagen har bestått av test. Dagen började med en rejäl sovmorgon och muntligt nationellt prov i spanskan. Fick också reda på våra betyg och för min del var ingen större tvekan om att jag hade IG efter resultatet på nationella. Till min stora tröst får jag nu skriva en uppsats på 200 ord. Klarar jag det får jag också G. Som om det inte var massa plugg redan, pust..

Efter det var det slingantest, vilket jag slapp eftersom min hals fortfarande befinner sig i golfbollstillståndet. Sedan efter skolans delikata fisk blev det exellprov tätt följt av samhällsprov. Båda gick nog hyfsat hoppas jag på.

Mycket tråkigt skolarbete som ingen orkar läsa om ändå eftersom alla har lika mycket nu i slutet. Ska egentligen sitta och plugga på massa engelska verb, men eftersom jag är så rastlös när jag inte kan ut och springa tog jag mig en riktig långpromenad istället. Tror det blev ungefär en mil och var i alla fall ute i 90 minuter. Skönt!

Juste sen glömde jag att berätta att jag beställde hem ett mönster på en klänning + lite strasspärlor till ett projekt. Så nu äre bara för mig att hitta ngt ballt tyg och börja sy haha. Får se hur det blir, men är även sugen på gbg i helgen. Kanske att man fyndar något där.

Nu ska jag fortsätta att begrava mig i plugg och äta lite körsbärstomater. Åh jag älskar dom små godingarna!

PUSS

james brown



hans röst är för goer ändå
lite kvällsmys sådära
nattinatti
&puss!

En händelserik måndag

nu kommer min dag uppdelat i bra och dåliga saker

bra:
jag fick mvg på min administrationskurs
skrivit på mina spanskauppgifter
övat på samhällsprovet
haft en go dag i skolan
fått fin färg på mina armar
gått en härlig promenad med nikolina i solen
fick god mat av mammie (efterlängtat)
kollat boston tea party

dåliga:
det är för mycket plugg nu
jag har en knöl i halsen som aldrig vill försvinna
mamma envisas med sjukhuset imorn
jag har bränt mig i mitt ansikte
kan inte samhällsprovet bra än
är sjukligt trött och somnar stup i kvarten

En bra måndag över lag. Jag har hunnit med mycket och nu ska jag sova, lääänge. För imorn har jag sovmorgon till tjugo i 11.

weey från mig.


Oh simple thing where have you gone?

Var slitigt på jobbet idag må ni tro. Tur att de flest är så goa där ändå. Fick även lite goa kommentarer i kassan idag. Som typ "hej julia vad kan man beställa som är sötare än dig?" eller en goding som "jag skulle villja ha en big mac meny, en extra cheese och ditt nummer tack." Ibland så ;D

Har varken pluggat, städat eller lagat ngn vettig mat idag, men vem bryr sig egentligen? Det är därför det finns en morgondag. Det är då jag ska ta tag i sånt. Då är det måndag och jag hoppas på att min hals ska bli bättre så jag kan ut och springa lite. Kan behövas efter allt jox i helgen.

Juste sen äre sebbe's födelsedag idag med. 18 bast blir han och här med ännu en som går in i vuxenvärlden eller något. Grattis till honom iaf (:

PUSS&GODNATT


luften är ur mig nu

Efter ett ganska händelserikt minilov känner man att krafterna har gått ur en lite ändå. Gårdagen spenderades hos emelie med gôrgo mat. Sedan drog vi till volleybollarna och såg på hur en efter en däckade. Slutade med att jag var hemma sisodär vid 4 precis färdig efter den ensamaste longboard färden jag varit med om. Falköping är ingen nattstad det är en sak som är säker iaf.


underbart god mat                                                                     jag & min fru





nicky                  


nyktra dardan                                                                              simsalabim


volleybollare...


                                                                                        hur gjorde robin det där tricket egentligen?


 för en del slutade det mindre bra...




För mig slutade det såhär, kämpandes upp för backarna i gryningen.

Idag har jag deremot 1000 saker jag måste hinna med för att jag bara skjutit upp dom för andra saker.
- Laga mat
- Städa
- Skicka in svenskainlämning
- Öva på samhällsprov
- Öva på naturkunskapsprov
- Öva på engelskaprov
- Jobba 5-9

jag är helt slut och jag börjar jobba om tre och en halv timma. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det här. Hostig och ont i halsen har jag med. Snart är det sommarlov, tack gode gud!

Får se om vi hörs ngt mer idag, nu måste jag verkligen sätta igång. Tur att man har go musik ändå.

Kramisar

snabb update

Gårdagen bestod trots allt av lite party efter tacomyset med lou. Egentligen blev det inget party för min del, utan jag drog mig hemmåt ganska tidigt. Har jobbat hela dagen och ska nu på grill och mys hos emelie. Blir nog mycket trevligt.

PUSS


gäsparsson



Sitter nu här ska hinna duscha äta lite och sen åka upp till Lou på 20 min. Vet inte vad jag tänker med riktigt när jag hellre sitter här. Kanske har lite skuldkänslor för att jag inte skrivit på ett tag...?

Vaknade iaf upp i en 90 säng med Lou efter att ha somnat som en stock till första låten på coldplayskivan. Har bara tagit det lugnt och kvällen förväntas att bli lika lugn med lite volleykik och tacos. Tacos som förövrigt sitter som smort i min tomma "ensam hemma och orkar inte laga mat" mage. Nu måste jag kila iväg ändå vi hörs när vi hörs!

PUSS

Torsdagen


Och det var bara att tagga om. Först en ganska seg dag som spenderades tillsammans med Erica. Sen blev det till att sparka mig upp till louise på min longboard och ett par inbakade flätor (hur snygg som helst). Missade underlaget på ett ställe på vägen och detta roade sig två män mycket åt. Kul att man kan ge folk ett gott skratt. Håll tag i tanken att jag var lite klumpig igår för det kommer mer..

Fixade mig lite smått hos lou innan det bar av mot Patrik.


på G


sunshine


chippongspelande :D                                                                "you snäcking to me?"



filip löfgren - i väntan på dig (singeldebut)



"vi som aldrig sa hora" filip


                                                                                              asagarv



                                                                                                          Lou mår så inni


classmates                                                                                       carolli in mah <3

Kvällen var helt okej och jag hann med både det ena och det andra, gå in i stängda glasdörrar och sånt, ännu en klumpig sak denna dag. Kvällens absolut roligaste var ändå när vi kom hem till Börje där även louise underbara mamma befann sig. 40+ häng är gött häng!

onsdagen

Jättedålig uppdatering eftersom jag ändå har flängt runt hit och dit och gjort saker. Onsdagen spenderades iaf ihop med gött folk, systrarna graafs - you got what I want och dekadansen med promoe.








ja det var helt enkelt helt dött innan detta och jag hann gå innan den värsta stormen drog igång..

mammas gata


trender är en tillflyktsort för fantasilösa


hej IG



Sitter här lite halvsnuskig efter en snabb promenad på berget. Spanskan idag gick käpp rätt åt helvete rent ut sagt. Vi skulle skriva om en picnic och vad man kunde ha med sig för mat. Jag skrev väl något i stil med " ta med något varmt med kött, typ köttbullar " aah ni hör ju...

Slutade ändå tidigt och var på besök på osten för att intervjua dom lite om deras system. Drog sedan hem och kollade film med Erica, som förövrigt är ruskigt saknad. Vi ses inte för ofta längre dessvärre. Slutade väl som vanligt att vi låg och sov i varsin soffa haha. Efter det slank jag ner till syrran och fick mig lite mat. Egentligen borde jag har skrivit om en bok med men jag kommer aldrig till skott. Dumma mig för att jag alltid ska skjuta fram allt. Världens största tidsoptimist tror jag att jag är.

Ska försöka skriva lite iaf nu. hare bäst!

PUSS

sleep well sockersmäll

jag har ångest för jag har inte pluggat. ändå ska jag sova nu. för imorn är det nationella i spanska = döden.

Godnatt.

my girls

Gårdagen spenderades med mina två pinglor niko och lou. Vi han med både det ena och andra. Lite longboard, schlager och besök hos volleybollarna. Norge vann ju och det var la helt okej. Fick en sån kraftig moulin rouge känsla i magen när jag hörde den ändå. Sen tyckte jag sverige kom onödigt långt ner, så dåliga var vi faktiskt inte. Ändå en riktigt trevlig kväll med många garv, längesedan jag hade en sån kväll och den vita helgen klarade jag av. Utan problem rentav.





Idag blir det till att ta en långpromenad, plugga och jobba. Ni kanske förstår varför jag inte ville gå upp imorses.. Har även fått ont i min stackars hals, vilket inte är kul. Behöver väl inte oroa mig eftersom jag nog har sveriges bästa immunförsvar. Kommer inte ihåg när jag var sjuk på riktigt sist. Det kliar lite i halsen och jag snorar lite. That's it typ. Aja ska ta tag i mitt liv nu, eller iaf försöka.

PUSS!

Candi Staton


mums

Åt riktigt god mat på mangos. Plankstek på fläskfilé fick det bli och åt så jag typ sprack. Sedan hann vi även med lite shopping blev ett par skor och en skjorta. Tack mammie (:



Ikv är det nu bekräftat med melodifestivalkik hemma hos mig med niko och lou. Kommer säkerligen bli görmys.

helgimitt<3

äntligen helg, en vit helg. Det har jag och lou lovat varann iaf. Har varit lite mycket på den fronten på sistone så gårdagen spenderade vi faktiskt hemma med god mat, film och äldre sällskap. Vi snackar om lou's mamma carolli och hennes manliga kompisar Börje och Åke. Haha ja ni hör ju riktigt 40+ häng vare.

Idag blir det först att äta middag i skövde för mamma som har fyllt år, sedan blir det nog melodifestivalen ikväll. Är inte så insatt på hur startfältet ser ut, men för en gång skull har man inte lyssnat sönder vårat eget lands bidrag vilket jag tycker är bra. En lugn helg för min del eftersom jag också måste hinna med att jobba + att plugga alldeles för mycket.

Nu måste jag hjälpa mamma med vad hon ska ha på sig, nojar sig så inni. Hare gött folk!

PUSS

fredaxfika

Åh vad jag älskar fredagsfikat vi har på mitt program. Idag stod filip för det och det blev glass, kolasås och maränger. Äre inte lovely då?



Bjussar på lite go musik nu när jag är sådär sockerkickad och go ;D

PUSS so long!

singeltorsdag

Dagen har spenderats största delen i skolan och på jobbet. Inte särskilt kul alls, men imorn är det fredag och helg!

Jag har också råkat ut för en himla massa par idag. Tror att alla par på hela skolan gick med varann och gosade och hade sig, även utanför skolan senare. Visst är det gulligt att se att folk är kära, men det är ju inte annat att man undrar när man själv ska bli sådär löjligt kär och få sväva på rosa moln. En annan sak jag stör mig oerhört på är när folk beter sig annorlunda när dom är med deras pojkvän/flickvän. Helt plötsligt blir man, det tredje hjulet, osynlig. Okej om det är i början och man är nykär, men efter flera månader tillsammans fårstår jag inte hur det hänger ihop riktigt. Jag klagar inte över att vara singel dock. Tvärtom känner jag att det är det bästa för mig just nu. (låter som jag väljer det och kan få vem jag vill, men så är det verkligen inte) Eller väljer gör jag väl på sätt och vis, för jag försöker inte hitta någon heller. Egentligen tror jag inte på att leta fram någon man tycker om. Det ska bara komma naturligt. Och i nuläget känner jag verkligen att det ligger otroligt långt ifrån mig. Kanske är jag kräsen, eller så har jag bara sjukt svårt för att bli kär. Vet att det finns mer singlar runt om som säkert blir lite avis på alla som har någon att rå om där ute, men jag säger er att det är nu ni ska leva. Vara fria och slippa avundsjuka, tänka på er själva och ha roligt. Kärleken hinner man med senare!



PUSS och godnatt!

onsdag

suddigtjagveeeet.

ja det händer absolut 0 roligt i mitt liv just nu. Jobbar och sliter och måste städa rummet (återigen). Jag har för mycket kläder som bara ligger överallt, men aldrig ngt att ha på mig. Känner ni kanske igen er? Därför det är dåligt med bloggandet. Hade nationellt prov i matte idag också. Gick faktiskt över förväntan när allt bara kändes klarare än dagens sol. Armen har somnat också. Det är ofta så att saker och ting har en tendens att göra det nu för tiden, både jag och mina kroppsdelar..

Längtar bara till helgen nu också, har nog gått in i en stenhård skolvägg eller något för jag skjuter upp precis allt nu. Fredag blir det kanske kullenfestivalen med förhoppningsvis mycket gött folk, men detta återstår att se. Ska ju jobba också, givetvis. GUD vad jag längtar till juni!

Nu ska jag ut och springa innan jag tar tag i rummet och andra kvällsbestyr.

PUSS

monday

Har inte hunnit skriva så mycket är helt inne i SATC igen. Säsong 6 är lovely!

Idag var det iaf skola och årets första beachhandbollsträning. Skönt att komma igång lite, även fast det är både jobbigt och kallt än så länge, men en ska inte klaga. Ska fixa våra matchdräkter med, alltid likadant pussel med det där, men det ska väl ordna sig så småningom med.

Mamma fyller år imorgon med så ska väl fira henne lite på morgonen innan hon återigen åker iväg på kurs! Dröjer nog inte länge innan Lou ringer soc...

Ah typ såhär mycket kul hade jag att skriva idag.

Ont i ryggen har jag och 1000 saker i skolan, inte kuul!

Ska fortsätta mig att försvinna i carrie's och mr BIG's värld nu iaf :)

PUSS


sleepyhead


dagen efter...

var inte alls så hemsk som jag trodde att det skulle bli. Kunde lätt gå upp imorse utan att känna mig alltför dassig. Gick faktiskt riktigt bra på jobbet med. Fick stå i kassan på riktigt idag och det blir bara bättre och bättre. Ska försöka jobba häcken av mig nu så pengarna rullar in gött senare. Gode gud vad jag ska shoppa då.

Kvällen är fortfarande oklar hur den ser ut. Beror lite på hur jag känner mig, har lite att välja på så det känns bra. Skulle vara skönt att bara mysa med mamma framför tv:n, men vet ju hur bra jag är på att bara ta det lugnt...

hear u later alligator

gårdagen i bilder




n







Mycket lyckad kväll, mycket bra tjejer, mycket bra folk!
Tack lou som fixade goaste förfesten.

1-2-3-4 jag är en partymyra!

Nu äre fest på G. Förferre hos lou sen vidare till ålle och idag även skumparty. Blir grejjer detta :D
Ska upp och jobba kvart i 12 imorn med, men nu äre bara fullt ös medvetslös som gäller!

PUSS GODINGAR!

jöstee

Måste ju gratulera två godingar på deras b-days  :D

Jasmina 17 år

Filip 18 år


hurra hurra hurra!

pusta

men det får jag inte göra särskilt länge..
Dåligt med uppdateringen, men var inte ens inne på datorn igår. Valde istället att fastna framför prestige på tv istället. Innan det jobbade jag och slingade håret på putte. Idag har väl sett ungefär likadan ut. Skola och sen arbete. Börjar komma in i det nu och det blir bara roligare och roligare.

Om jag får lov att vara lite deppig för en stund ska jag bara ösa ur mig negativa saker som hänt mig idag. Försov mig till skolan så fick stressa som satan för att komma i tid till nationella. Har en fet vagel i ögat som vägrar ge sig. Fick cykla till och från jobbet. Dit i regn och hem i total stormvind. Tänk er uppförsbacke, motvind och en trasiga hörlurar. INTE KUL! Sen är inte mamma hemma heller. Hon är på kurs som vanligt... sitter här hungrig och butter.

...MEN lou ringde nyss och jag tog tag i saken och gick ner i köket och fixade mig lite krubb så nu är jag mindre kinkig. Är sjukt taggad på morgondagen (skymparty) och tar dagen efter på jobbet som den kommer. Man lever bara en gång, ett ordspråk och och lou använder för ofta i dessa dagar.

PUSS & godnatt!


vi är rätt söta ändå


sleepy

Jag kan vara tröttast just nu.
Skolan var hektisk med prov och snack på högstadiet om våran linje. Efter det vara bara svisch upp till donken och göra mitt första pass där. Finns typ 100 miljoner olika knappar att trycka på och jag fattade typ nada kändes det som, men det kommer väl. Har inte gjort min engelskaläxa heller, sitter bara här som ett miffo och kommer på andra saker att göra. Fy för skolan just nu vill bara ha helg. Ska tydligen jobba massa nu i maj med, men det är väl gött i juni sen när pengarna rullar in.

blir en liten slängpuss idag, kort och gott.

pirr i magen



Förut när jag var ute och sprang kom jag på två viktiga saker som jag precis förträngt nu under långhelgen.
1. naturkunskapsprov imorn! hur kunde jag glömma och kika på det igen?
2. jag ska ju för 17 jobba för första gången på donken imorn! pirret i magen börjar komma nu. Tänk om allt bara blir pannkaka?

aja vad gör detta om 100 år?

ska kika på naturen nu och sen sova helt gudomligt.

PUSS!


studiedag

tack gode gud för att det är studiedag idag!
Gårdagskvällen spenderades hos lou med moulin rouge, morötter och dipp. Jag proppade i mig tills jag somnade under hela filmen. Lite lagom trevligt sällskap, men inte så konstigt efter denna händelserika helg.

Vaknade idag efter 12 timmar sömn (äntligen helt utsövd). Fick sedan springa ner en sväng till min syrras barn och passa dom. Leo passade på att berätta om hans tjej som han hade varit kär i sen första dagen dom började i samma klass. Real love, hur gulligt som helst. Sedan frågade jag honom hur han hade frågat chans på henne. (det var ju så man gjorde back in the days) så sa han typ " jag såg att hon gick själv såhär på skolgården och så tänkte jag att detta kanske är min enda chans, så jag sprang fram till henne och frågade" jag: vad sa hon då? han: "okej". haha skönt att va liten ibland.

Om en stund ska jag nog ta mig en springrunda. Har inte gjort det på evigheter verkligen, men det blir gärna så när det är fullt upp.

Hörs senare!


hjärtat slår det slår skiten ur mig

lite kvällsmys sådära.


bilder sen igår







spikat!

Nu äntligen har jag också skaffat mig biljetter till P&L. Känns typ hur bra som helst att bara veta att man kommer iväg. iiiiih sådäära.



söndag

Denna söndagen är precis som söndagar alltid är. Långa, halvtråkiga och görslappa. Igår var det däremot trevligt när simon, tobbe, jens och carl bestämde sig för att komma hit en sväng. Vi spenderade kvällen hemma hos mig med musik och kortspel. Tummen upp på't. fick även mer besök fram och tillbaka. Idag är jag helt slut har städat ordning och väntar på mamma som har lovat att ta med sig kinamat hem. ÄLSKA MAMMA! Efter maten blire nog till att dra till Lou och kolla moulin rouge. Får alltid bra magkänsla av den filmen, det är bara ngt speciellt. Har precis haft besöksrekord med. Alltid kuligt :D

bilder på kvällen kommer när jag får tag på dom.

PUSS


långhelg

Ger ett fetingtack till alla som bestämde att man skulle vara långledig över valborg. Sen vill och också tacka emelie för en dundertrevlig kväll och vädergudarna för att de ger oss sommarvädret :D

emelie, valborg och vidare i bilder.



trevligt, tack alla!

Igår låg jag bara och stekte i solen och var med lou och niko på kvällen. Vi lagade mat och kollade film, vila som verkligen var behövlig. Idag har jag legat i solen med lou största delen av dagen. Nu väntar vi på en go kväll med gott besök. Hare!




PUSS


RSS 2.0