:D


partyfredag & bakislördag

Gårdagen var otroligt lyckad tack alla!

Började med att jag, niko och lou fixade oss lite hos mig. Sedan gick vi vidare till Matilda där en massa goa brudar var. Det blev mycket sång, dans, asgarv och nya människor, vilket alltid är lika underbart. Måste ge ett stort tack till just alla brudarna för ni gjorde verkligen stor del av min kväll iaf :D 

Sedan bar det av mot ålle och träffa ännu mer folk och skaka rumpan som bare den! Måste erkänna att det var bra dimmigt ett tag där, men det är väl så det ska vara. Temat var ju ugly och den som helt klart var bäst utklädd var lätt Emelie med hennes uglybetty utstyrsel. Tjejen kan det där med maskis asså.

Idag har jag nästan inte gjort någonting. Eller ja, spelat match iof. Resultatet är inte ens värt att nämna och att dommaren var hur kass som helst är ingen hemlighet. Måltavlan levde sitt egna lilla liv och vi hande inställning 0 i laget. Lite tråkigt, men vi får ta tag i det tills nästa vecka när vi möter Brätte hemma. Då jädrar ska vi ta hem det.

en massa goa bilder sen igår, enjoy!


 

Detta var våran kväll gumman!
<3<3<3

*

Hittade endast en tröja i skövde, men som jag har tänkt på den ändå. Hur gosig som helst är den!




lovely torsdag

Äntligen börjar det närma sig helg och det är något speciellt med just torsdagar. Skolan är inte särskilt jobbig, speciellt inte idag eftersom jag bara gick från 9-12.10. Sen är det hela grejen med att det är helg imorgon, vilket alltid är lika skönt.

Om en liten stund ska jag åka till skövde med Hannah och John och kika efter lite saker som jag äntligen kan köpa nu när pengarna kommit in på kortet. Känner att jag verkligen borde skaffa mig ett jobb nu för det finns så mkt jag vill ha men aldrig har råd till dessvärre..

Efter det ska jag väl pallra mig upp till handbollsträningen. Trodde jag skulle få betydligt mer träningsvärk efter gymmet igår än vad jag har idag, men är rädd att den kommer imorgon. Har en del att jobba på när det gäller magmuskler iaf, fick ju det bevisat som ett facit i hand igår att jag förmodligen inte har några magmuskler alls.. inte konstigt att jag har så ont i ryggen som jag har kanske.

Kanske lägger upp lite bilder om jag fyndar något senare. 

 / j

 


WEDNESDAY!

Nu har jag tagit över denna bloggen lite smått eftersom nikolina ändå inte visade något större intresse..
Inte så farligt som det låter men blogga är nog inte niko's starka sida om man säger så, haha. Frågan är ju om det är min?

Den här onsdagen har väl inte varit särskilt olik någon annan onsdag, typ min favoritdag numera eftersom det är den dagen vi slutar tidigast helt enkelt. Ändå känner jag varje morgon att jag vill somna om p.g.a den hemska spanskalektionen som väntar på morgonen. Vet inte vad det är riktigt, men jag hatar verkligen spanska över allt annat. Läraren är en av de hetsigaste människor jag någonsin har träffat och när man inte fattar blir man dumförklarad. Dessutom är det göööörtråkigt. Taskig magkänsla får man helt enkelt av det.

Jag har även en engelskabok som ska vara utläst nästa vecka som jag inte kommit någon vart i alls. Är väl iof lite typiskt mig att göra allt i sista stund. Annars ska jag nog inte klaga för man kan nog inte gå in en goare linje än företag. Fika var och varannan dag + världens bästa lärare och som grädde på moset nästan inget plugg alls. Underbart helt enkelt.

Mamma kom nyss hem med en matkasse full med smaskiga saker. På något vis älskar jag när mamma gör det för det finns nog inget bättre än att öppna kylskåpet och det finns så mycket goda saker att man får beslutsångest vad man ska välja. Hon kom också hem och berättade att idag stod det köttfärssås och spagetti på menyn vilket jag gillar skarpt. Min mamma är bäst. Oftast iaf. 

Snart ska jag iväg och gymma med laget. Kommer få grym träningsvärk, men det kan jag behöva taggar till 1000 för beach 09 nu iaf med diet och grejjer. Får förklara mer en annan dag hur det egentligen går till för nu vankas det mat.

/ j 


RSS 2.0