sum



saknar sommaren en del ändå.

klantarsle

Egentligen var det meningen att jag skulle vara hemma i falköping nu, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Inte alls faktiskt...

Det hela började med att jag och adam skulle åka hem från lysekil imorse eftersom vi hade sovit hos en kompis där. Från lysekil till hunnebo tar det ungefär en timma med buss så det var lagom segt att göra på tom mage nyvaken. Saken var att när jag kom fram till dörren hemma i hunnebo så inser jag att min nyckel inte fanns någonstans alls. Dessutom var det reservnyckeln så kunde verkligen inte komma in. Fick ringa pappa som sa att han inte skulle kunna komma hem förens vid 9. Så det var bara för mig att åka tillbaka till lysekil och leta efter nyckeln som givetvis inte fanns någonstans. Åkte sedan tillbaka till hunnebo igen (nu uppe i 3 timmars onödigt bussåkande) och insåg att jag kunde ju inte sitta ute tills klockan blev 9. Som tur var fick jag gå hem till danne. På toppen av allt hade jag inte varit på toa på hela dagen en enda gång. Måste vara något nytt personligt rekord. Dessutom hade jag sveriges flötigaste hår och ville bara borsta mina tänder. Tack gode gud för mössa och tack gode gud för ipod och tack gode gud för mobil.

Lärdomen av den här dagen måste helt klart vara att man ska vara tacksam för att man har ett hem, dusch och en varm säng. Bara tanken av att känna sig så som en lodis som jag har gjort idag får mig att deppa ihop totalt. (Hade mina mycket kritiska stunder ska ni veta)

Nog om detta, om ni ens orkat ta er igenom det..

Imorn är det tidig en hemfärd, jobb och sedan fest på schemat. Kommer nog bli riktigt kul och jag har kommit på en riktigt kryptisk utklädnad. Den som lever och möter mig får se...

PUSS!

ahjuste

jag har blivit lite blondare igen. just nu äre la lite fläckigt och eländigt, men det brukar lösa sig eller nått.

hunnebo

Nu sitter jag här i hunnebostrand och bara myser. Jag är precis slut efter dagens inköp i gbg. Blev en hel del, vilket kanske inte var det bästa för plånboken.. aja man lever bara en gång.

Annars återstår det att se vad som händer här på kusten. Är sugen på att träffa alla goa gubbar här iaf.

Nu blir det filmkik.

Puss


repeat


Den går om och om igen. Tack ragge :)


Har varit dåligt på bloggen på sistone. Därför blir det en kort upd.

Fre: ming, istället för mingus med skånetjejerna eftersom det var helt knökat. Drog sedan till friman för lite galej. Avslutades sovandes i pärs källare med john och matilda.

Lör: Mest mys, sen jobb och efter det lite galej igen hemma hos emelie för att sedan dra vidare till john sent in på småtimmarna och kolla rena rama rolf, se pär däcka med en colaburk i handen (vit matta under...) och somna in gött.

Sön: Bara mys förutom en ren och skär kass match. Tung dag.

Idag: relaxen med erica, träning och förhoppningsvis slinga mitt hår. Det är inte fint med en redig utväxt längre..


Puss!


äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag och äntligen höstlov. Jag hoppas på mycket roliga saker som händer faktiskt. Känner på mig att jag kommer vara en riktigt sann partymyra.

Ikväll blir det först käk med skånetjejerna på mingus och sedan vidare. Blir gött så!

Puss

.


precis kokter i skiten

Här sitter jag med svenskapappret framför mig och känner mig lika vilse som en isbjörn i afrikas djupaste djungel ungefär. Kommer nog aldrig lära mig detta.

Annars har dagen varit som vanliga torsdagar. Träna, sova och skola. Dagens plus går helt klart till mamma som kom hem med thaimat och en skitgod jordnötssås. Jag älskar mat!

Ska väl ta tag i mitt pluggande nu och sluta uggla här. Måste se mammas pojkar med. Aja, har ju ändå powernappat 2 gånger idag så jag somnar nog inte i första taget.

PUSS

sense of happiness

Jag är hur sömnig som helst och ska lägga mig och träna på mitt förbaskade svenskaprov nu. Ville bara skapa lite stämning här på bloggen en dag som denna. Ibland finns det så små saker som gör en så himla glad. Tänk på det alla godingar där ute.

Puss!


hoppla

Ridningen idag var helt klart en succé. Har inte skrattat så på riktigt länge. Det bästa stod lätt emanuel för när han kollar oroat på oss när hästen skenar iväg och säger: vad gör hästen? haha shit.

ida - ridläraren



julia 5 år överlycklig med häst



jag & livrädda emanuel redo för avfärd 



filip (jag är inte bög, gillar bara att rida) tyckte det var en lätt match



Vi pimpade hästen lite



Inte världens bästa kvalité på bilderna, men ändå. Annars har dagen varit späckad och jag längtar efter att bara slänga mig i sängen. Matchen tog sannerligen kål på mig.

Puss mina kära vänner

vad hände här?



Vad som visade sig skulle bli en lugn vecka med endast ett svenskaprov att utföra som kan tyckas vara lite jobbigt visade sig istället bli en ganska händelserik vecka.

Först och främst ska klassen rida imorgon, ah ni läste rätt, rida! Är lite spänd faktiskt. Får väl plocka fram mina gamla ridkunskaper ur bagaget. Sedan blire lite elevambassadgrejs på kyrkerör och även en oplanerad match i odenhallen.

Sammanlagt 2 oplanerade matcher denna veckan + träningar + jobb + öppet hus + förhoppningsvis lite partaj. Thank God it's höstlov nästa vecka!

just nu:

- har jag en jättetråkig blogg som jag inte orkar ta tag i
- njuter jag av att bara få vara hemma och mysa eftersom vi bara hade en lektion idag
- ska jag lägga mig och vila

later aligator


dags för fredagsmys

Min dag har varit ruskigt bekväm. Lyssnade på lite redovisningar, hängde en massa på fäjjan, gjorde ett prov, skrev i lite papper på svenskan och slutade skolan vid 12. Styrde sedan min kos rakt mot massagen som var lika dimmig som förra gången. Hon kan sin grej den där valentina. Därefter har jag sovit bort hela eftermiddagen, precis som man ska göra när man slutar tidigt på fredagar.

Kvällen ska spenderas med John. Ska försöka få med honom till göteborg och se filmen Upp. Verkar ju helt hysteriskt rolig. 3D är det i med, kul! SF-sidan vill dock inte fungera. Annars blir det väl idol och massvis av popcorn.

Puss


det gör ingenting om dina händer är här

Engelskan känns okej, hälsodagboken är klar, träningen var löjligt slapp och jag är fortfarande på strålande humör. Imorgon ska jag på massage med. Heaven!


mount engelskaprov

Engelskaprovet känns som det högsta berget på riktigt länge. Förra veckans samhällsprov var en kulle i jämförelse till det här. Dessutom bråkar spotify med mig hur mycket som helst. Ändå kan jag inte annat att se ljust på saker. Finns nog inte mycket som rubbar mitt goda humör. Till och med träningen känns lockande idag.

keep smiling!


jag saknar dig!



kom hem nu tösabeta, jag behöver prata av mig och ha någon att ha pjamasparty med ju.

badbad upd.

Blir väl så när man har bättre saker för sig antar jag. Vilket jag verkligen har haft det sista :)

Gårdagen spenderades en sväng i skövde med nikolina. Var meningen att vi skulle köpa en pajform till hennes mamma men vi glömde precis bort den och inhandlade lite annat gött. Som en lilablåsvartvit skjorta till mig. Gött så.

Idag = helig onsdag och det har betytt att jag har sovit två välbehövliga timmar middag och sitter och väntar på mammas stuvade makaroner och falukorv. Sedan måste jag ta itu med det enorma engelskaprovet på riktigt idag. Känner mig väl inte världstaggad precis.

kanske återkommer, annars..

PUSS!

jajaja

Veronica Maggio – Jajaja


.


who'd have known

Lily Allen – Who'd Have Known

lite av en favorit i repris sådär.

Helgen har varit fin, på många sätt och vis. Var precis och tittade på en väldigt underhållande handbollsmatch. Och folk klagar på tjejsport...haha shit!

Har egentligen inte så mycket mer att tillägga. Ska sätta mig och plugga hundratals engelskaglosor och gå igenom det jag ska säga på mitt elevambassadöruppdrag imorgon.

Puss

helghelghelg

Äntligen helg!

Idag ska jag ta och plocka lite på rummet (ja det är redan lite småstökigt). Sedan ner och äta hos syrran och därefter blir det nog mys med ida och john och idolkikande.



Här är vårat kanongängsfoto som inte fick vara med i skolkatalogen. Motivering: det anspelas för mycket på sex, vilket det inte får göra. Samt är det för spexigt.

Jag tyckte det var skitkul, det var i alla fall kul att ta. Hade tänkt oss texten Kanongänget - vi tar ställning under.

Aja trevlig fredagskväll på er mina kära, men få, läsare!

vinst!

Man kan väl säga att det satt gaaaaaanska så gött med en vinst i lidköping idag. Startade serien med högsta betyg tjejer!

Annars har jag väl inte gjort särskilt mycket mer värt idag. Blev elevambassadör iof (som om jag inte är med i tillräckligt mycket skit i skolan).

Imorgon är det fredag och jag är riktigt glad för att det äntligen är helg. Kommer bli en mycket bra helg känner jag på mig!

Förresten så har jag börjat sticka en halsduk, den kommer bli görgosig!

Egentligen borde jag sova som en gris nu men måste gå in och titta på mammas pojkar innan jag lägger mig. Kanske stickar lite på min halsduk också. Förhoppningsvis blir den klar innan jul..



PUSS

oh, onsdagar

Man skulle kunna säga att onsdagar är lite av en helig dag för mig i veckan. Det är oftast då jag har absolut inget inplanerat, utan kan göra precis vad jag känner för. Oftast brukar jag väl sova en massa middag, men idag väljer jag att mysa till det lite med louise. Blir lite slumberparty hos mig för omväxlingens skull med lite tacos och solning innan. Kan bli gött och få lite färg känner jag.

Skrattade lite gott åt när jag tog upp det här med mina heliga onsdagar till felix. Hans situation såg helt annorlunda ut. "Alla mina dagar är onsdagar."



pusskalas!


det är okej att gnälla

när man:

- har en tånagel som är helt pajj
- har ett svullet knä
- förlorade matchen
- har ett prov tills imorgon som man borde ha övat mer på
- börjar klockan 8 och har den värsta dagen på hela veckan att se fram emot
- är ensam hemma i ett iskallt hus

Så ja, jag gnäller. Mest här idag för att mamma inte är hemma så jag kan gnälla på henne.



Quasiiiiiii!


nu ska här piskas lite rumpor

Skara ska vara rädda idag, väldigt rädda.

Nu äre matchdax och jag är taggad som tusan, i alla fall nu!

kööööör FAIK!

jag kan puta en del med rumpen vad kan du?




Vad ska man säga om dagen egentligen? Skola, sova, pannkakor och träning. Så måndagar ser ut helt enkelt. Borde sitta hängandes över mina rättskunskapsböcker, men istället sitter jag här och jobbar som vanligt på min rövsvett. Har precis lyckats glömma bort svenska hollywoodfruar med. Älskar att dom är precis stolliga så får nog ta mig en titt på datorn sen innan jag lägger mig.

Igår hade jag rekord igen. Måste vara alla medlidande människor som såg mitt stökiga rum på facebook som hittade hit.

Hare gött, för det tänker jag ha!

fäääärdig!



Äntligen!

Ganska bra att städa rejält ibland asså. Bland alla smutskläder hittade jag 3 ouppackade väskor, en årsförbrukning av använda strumpor, 3 urladdade mobiler + en bärbar urladdad hemtelefon och en massa dammråttor då givetvis. Inte undra på att jag inte har några kläder kvar i garderoben...

Nu ska jag inget annat än att ställa mig i duschen och få bort min touch of donkensvett á la dammyta.

PUSS!

städalista

Mycket behövlig, mycket bra!

http://open.spotify.com/user/julieee/playlist/3Lb3mczZadWac4MuwvxRyg

söndagsgöra

Vill först och främst varna känsliga tittare (min systeryster) för vad som kommer att visas. Det är nämligen så att...




detta är vad jag hade tänkt att underhålla mig med de närmaste timmarna.

Kommer göra en viss mamma väldigt glad när det är färdigt i alla fall och förhoppningsvis kommer jag hitta saker som är missing.

Vad gör ni själva en gemytlig söndagskväll som denna?

jag bara svettas på donken

Därav den dåliga uppdateringen.

Ska iväg och jobba nu, sen händer det nog grejer. Förhoppningsvis både här och på rummet (3:e världskriget).



Jag har inte så gula tänder i verkligheten... Är faktiskt noga med sånt där.

oså lite shopping


stockholmilitebilder


now&stockholmo

Första fredagen jag bara är hemma utan några andra än mina päron på typ ett år? Har ont i magen efter allt snask jag vräkt i mig. Mår illa av bara tanken + att jag har fått en massa otrevliga finnar i fejset. (ida tyckte det såg ut som percingar) Inte fagert ska ni veta. Ska varken äta godis eller skräpmat på ett år! imorgon är iof en annan dag...

Haft det super i stockholm både shoppingmässigt och besöksmässigt. Tråkigast var helt klart UD där jag nästan somnade och när vi kom till sydkoreanska ambassaden pratade mannen som skulle hålla föredrag helt obegriplig engelska, som mer lät som koreanska mixat med finska med en ständig upprepning av ett utdraget Aaaa. Annars var allt jättebra. Greenpeace var illgoa och det allra mysigaste var när vi promenerade genom gamla stan i höstkylan och åt på en italiensk restaurang. Jag är så glad för att jag har så fina klasskompisar!


RSS 2.0