jag har livlivliv

När man har sovit två timmar middag brukar jag bli sådär lagom speedad. Tänkte att cam är en rolig sak och plockade fram den.



Pillar mig lite på mitt knä som borde vara knallblått, fast inte är det. För har baotaont. Dumma handboll.

Ska väl sluta upp med det och bege mig mot odenhallen för lite kik på a-flickorna som spelar match. Jag har livlivliv. Får med mig frugan lou och tidelags john på köpet, vilket är rätt okej sådär på en måndag. Känns inte som man kan kräva mer.

osåenlitenpusspådetfaktiskt

alla snubbar vill ju va en katt



Ungefär såhär snygg va jag på jobbet i lördags. Det var en ronald mcdonald dag tydligen så det va bara att ställa upp. Blev ändå rätt många goa skratt när jag stod och tog betalt i driven.

Annars blev det först lite häng hos min syrra, sedan kalle och till sist hos pär. Lugnt och sansat givetvis eftersom vi hade match idag. Som för övrigt gick som det gick. Ont i varenda muskel i princip.

Därför blev jag väldigt glad när lou frågade om vi skulle ha lite mys och sova över hos henne idag. Länge leve våra slumber partyn!

fridag

jag har precis mölat i mig 7 kilo tacos med mammie. kvällen är fortfarande lite oplanerad, men ska hänga med niko så det löser sig nog. lite spontanitet har aldrig skadat någon. för min del spelar inget någon större roll för idag är jag på mycket bättre humör. finns så mycket fint man kan tänka på så man blir glad.


surfitta

Sitter här och är ena riktig bitterfitta. Morgonen var bra, men sen sådär runt lunch någongång bestämde sig allt för att vända. Tv:n där nere har lagt av = ingen sf-kanal. Hemtelefonen fungerande inte och inte heller vårat internet. Sedan var jag tvungen att plugga på ett förbaskat rättskunskapsprov som aldrig vill fastna. Efter det fick jag gå i ösregnet till träningen. Inte jättekul när man bor längst upp på berget. Fick en boll på låret som tydligen fortfarande sitter kvar. Efter det blev det trökig stämning på träningen och jag slog huvudet hårt när jag skulle hämta en massa bollar. Mamma va surig när hon kom hem och då blev jag ännu surare sen kommer folk med sina snyltarfrågor hela tiden så man ska bli nästan osams. Dessutom vill jag ha tusen saker, men som plånboken säger bestämt nej till. Gaaaah!

Egentligen är det inte alls synd om mig och det gör mig också arg. Egentligen beror det nog bara på att jag har fet pms bara. Jag är inte heller tillräckligt trött för att somna och inte ha med den här dagen mer att göra. Borde nog göra ett försök i alla fall, men måste väl titta mer på engelskan och rättskunskapen. :@#!!!:S!!:(!

Tar ett djupt andetag så känns det nog bättre imorgon.

frånvarande

Har lagt det här med bloggandet på is en aning. Oden cup helgen var fin med mycket träsmak i rumpen och väldigt många vakna timmar tillsammans med goa människor. Resten av dagarna har också varit mycket fina med bio, studiedag, lite junkyard osv. Köpte mig ändå bara en mössa, bra julia bra!

peace mina vänner.

svampbob4kant

Återigen ngt som klassen underhåller sig med och som jag bara älskar. Skrattar ihjäl mig typ.
Hela helgen kommer att bestå av övernattningar hos lou och massa oden cup span. Har nog aldrig känt så många som man ska kolla på som i år. Kommer nog bli trevligt tror jag. Ska jobba lite med och spela match efter allt på söndag. Får väl se hur det går.
Nu: packa resväskan och bege mig mot min kvenna.

pixie

Pixie Lott – Apologise - Acoustic Version

Har precis haft en mysig serikväll med mammas pojkar, sedan glee och till sist 2 avsnitt av paradise hotel. Jag är sådär barnsligt kär i glee faktiskt. Blir så glad av all sång och den töntiga handligen och att alla går runt och är hemligt kära.

Annars har dagen varit bra med lite skola, mycket sova och svettig träning.

Sen vill jag bara säga att jag kan ha världens bästa vän. Ja ni ser rätt. Nämligen Louise Ragnarsson. Hon är nog den som vet mest om mig, den som aldrig dömer en, den som alltid gör en glad och på full i fan humör. Hon är helt enkelt enna rektig pärla!



Så grattis, du blev veckans babe!


sjukling?

Imorse kändes mitt huvud lika stort som en uppblåst ballong och jag valde att stanna i min varma och sköna säng. Kanske var det för att vi hade ett rättskunskapsprov som jag hade övat på för lite. Kanske stämde det faktiskt att jag kände mig lite hängig. Struntsamma egentligen. Sov bort hela dagen framför SF-kanalen tills jag vid 7 sådär kände att jag behövde styra upp mitt liv en aning. Så det blev till att kolla lite volley med pär & john och sen åka hem till pär och äta glass i stora lass. Skulle varit våfflor egentligen, men det får bli nästa vecka. Så nu sitter jag här med magont och funderar på om jag ska gå och lägga mig igen. Tillsammans med rättskunskapsböckerna då. För imorgon har jag gett mig skam på att görat. Hur dåligt kan det gå egentligen?

nighty!

allt löser sig

Jag vill väl gärna tänka så när jag har ett enormt rättskunskapsprov imorgon och jag har pluggat ungefär 0 på det. Verkar inte som någon i klassen verkar bry sig mer än mig heller, vilket är skönt att veta. Älskar min klass förövrigt. Så himla störda hela bunten. Med dom kan man verkligen skratta tills man gråter och vara precis som man är.

Nu hade jag nog tänkt att sova ändå. Finns mycket fint och fina människor denna dagen jag vill tänka på och somna in till. So sleep well sockersmäll!


so in to the 50's


Åre here we come!

Äntligen är biljetterna bokade till duved och åre och det känns kanon! 7 dagar av härligt åkande och trevligt sällskap, kan nog inte bli bättre. Jag är helt sinnes taggad. Små fjärilar åker runt i 180 i magen när jag tänker på det.

Annars har dagen bestått av mitt första matte b prov, tennis, ett besök hos syrran och träning. Hittade inte en tillstymmelse av dold talang inom tennisen i alla fall. Där är nog en karriär helt körd om jag ska vara ärlig.

Sen berättade mammsen en ganska komisk sak när hon skulle ta vaccinet mot svininfluensan idag. Hennes arbetskamrat hade oturligt nog tattuerat in en gris på armen, precis där hon skulle ta sprutan. Hur stor är chansen liksom? Fanns nog inte en jäkel som inte skrattade i det rummet tror jag.

Annars började PH för 4 minuter sen so I better hurry up nu!


son of a preacher man



Här sitter jag med matteböckerna framför mig. Heligt oöppnade. Mitt rum är kaotiskt och jag har hittat massa snäckor och ett snäckhalsband. Jag vill mest pyssla och vänta på premiären av paradise hotel såklart. Jag vet en som kommer vara som klistrad kl 22 framför 6:an.

hoffmaestro&chraaibilder









En helgrym kväll helt enkelt. Blev gött svettig och hoppade så jag fick kramp i vaderna, men visst stod jag längst fram, fångade en handduk, fick nästan allas autografer och hes röst.

Efter konserten gick även jens och jag och gjorde barn backstage. Plockar ut någon gång i juli, då ni får se små minihoffisar ränna runt. Vi är jättekära och hoppas på ett bröllop så fort jag har tränat upp min smärta form igen efter ungarna.


birabirabira, bärsbärsbärs

Nu ska jag och mina väninnor bege oss till alex för några kalla. Jag tycker det låter riktigt fint.

isolerad

Jag trodde aldrig jag var så datorberonde som jag faktiskt är. Vi har precis bytt bredbandbolag och det nya har redan tabbat sig så vi har nu inget internet alls hemma nu. Det är då man inser vad mycket tid datorn tar från en. Så därför det inte har kommit upp några hoffebilder eller annan upd.

Just nu sitter jag hemma hos lou och har gått emot mitt och edvins ej käka snask förbud stenhårt. Vi har jordnötsringar, chips, godis, glass och cola. Alla andra festar men vi jobbar upp våra kaggar på ett annat sätt.

busy

Efter 2 timmar i skolan bestående av en retoriklektion, en halv bortfikad företagsekonomilektion och ett kanongängsmöte ska jag ta och bege till göteborg idag igen. Har spanat in en jacka så tänkte köpa den och kanske något annat fint, trots att jag har shoppingförbud egentligen. Mamma ska ju möta upp mig med så det bådar gott.

Hoffmaestro & craa igår var hur bra som helst iaf! Bilder och mer om det kommer senare. Efter gbg och efter, ja just det, handbollsträningen.


HOFFMAESTRO & CRAA



Förra gången jag såg dom fick jag en mosad fot och ett staket över mig. Det var även en rätt tung dimma om man säger så. Ikväll hoppas jag på samma goa tung-gung, fast mycket bättre. Hoffmaestro och gbg here we come!


Chacarron


morsning

jag har försovit mig, brandlarmet piper för att det är dåligt med batteri och min ipod har bestämt sig för att hänga sig. gooood morning sunshine!


mattesnille?

 hmm klurigt dehära
 bättre att drömma sig bort.. maaat? hmm..
 shit, fatta ju nada! blir ju bara feeel!!!



Lika bra att lägga sig. Natti folks!

en vanlig tisdag

Jag sitter med värmepåse på magen, på spisen står stekt fläsk och ett redigt onyttigt hemmagjort potatismos och ikv ska lou sova hos mig. Hoppas hon kommer snart för jag är hungrig och sugen på att se film. Imorgon är det hoffmaestro & craa med. Fy sköen vad svårt det är att inte dra lite på smilbanden en dag som denna, om man då bortser från magontet. 


helgyra

Har varit alldeles för mycket annat att tänka på i helgen för att hinna skriva något här. I fredags var det mys hos lou. I lördags var det till att sova ut lääänge och sedan för att gå på MJ:s this is it. Den var inte som jag hade tänkt mig, men bra ändå. Efter det blev det lite häng och bärs hos alex. Igår var det match och den gick inget vidare, vilket resulterade att jag var arg som ett bi. Väldigt kul ändå med lite finbesök under helgen.

Nu blir det snart handbollsträning och oj vad jag inte är sugen. Vill bara sova, sova och sova.


.


Dagens citat

Mamma om en tjej vi båda har lite blandade känslor för..

"Ah men hon är la en rektig mussla eller.."

hahah mammas uttryck slår de mesta!

torsdag

Vaknade upp ute i skogen och hade sedan bara 2 lektioner i skolan. Dubbelpass retorik. Slutade väl ungefär med "All I Want For Christmas Is You" på högsta volym, samtidigt som praktikanten bara kollade på, vi var speedade på fika och filip som körde runt mig på en stol samtidigt som jag mimade till låten. Ah våran klass är bra skön ändå.

Nu ska jag iväg och träna. Är la inte görasugen precis, men hoppas att det kommer. Träningsvärken sen i tisdags har börjat släppa nu, thank god.

Imorgon är det äntligen fredag!

brrrrr'

Idag var det inte nådigt kallt ute, så  jag och lou bestämde oss för att ikväll ska vi åka ut till hennes far, drukna i hans badkar och ha hemmaspa. Kan man behöva i sånt här höstrusk.

Dessutom ringde john och berättade att han hade fixat biljetter till hoffmaestro & chraa. Så på onsdag blir det drag mina kära vänner! Längesedan jag var iväg och lyssnade på musik och en repris av dom tackar jag inte nej till.

Nu måste jag slänga mig iväg till stan och möta upp lou och inhandla lite goa spa-grejer.



Puss

ovärt



Egentligen borde jag ligga och sova för längesedan. Men datorn vill inte sammarbeta när jag försöker fixa med ny musik och då blir jag vrång. Dessutom har jag ätit helt sjukt mycket idag. 1 macka, fil & flingor, fisk & potäter, en muffins, nudlar, spagetti och köttfärssås, mc chicken jr, en halv mc flurry & en liten pommes. Hur gick det ner funderar jag över och tänker att en promenad till skolan imorgon vore kanske en bra idé...Om ni möter en fet brud med 3 dubbelhakor i korridoren inom kort, bli inte rädd, det är bara jag som gungar mig sakta men säkert frammåt.

natti

spagettiben

Kid Cudi – Make Her Say - New Album Version (Explicit)

Efter en minst sagt sugande (den sög musten ur mig, den sög inte asså)  träning sitter jag nu här precis slut med tovigt blött hår likt ett troll. Har inget vettigt alls att komma med idag faktiskt, för det är inget häpnadsväckande svenssonliv jag lever ska gudarna veta.   

twinnitwinni



Är det så att om man inte har ätit godis på snart en månad, börjar man då plötsligt bli sugen på konstiga saker istället? Idag blev jag i alla fall vrålsugen på färskpotatis mitt i träningen. Hur sjutton ska jag få tag på det nu? Kommer ju ta en evighet tills det är sommar.

På tal om att vänta vill jag bara att det ska bli helg. Av en miljon olika anledningar faktiskt. Bra sådana också. Men ska inte pladdra på mer. Ville ju bara säga att jag älskar känslan av att komma hem tidigt efter bara två lektioner i skolan och slänga sig framför tv:n och kolla sunes sommar. Gotta love it!

ehhee



Känns som det gynnar en del att gå företag ändå :D

good morning


newin



fuckfaced&posarte'tmenvillebaravisaminnyagenomskinligatröja.

weekend sum up

Vilken mixad helg jag har haft ändå. Kom tillslut hem på fredagsförmiddagen drog och käkade med mamma på mingus och fyndade utklädnad för 22 spänn på kupan. God bless second hand. Därefter blev det jobb och slutligen halloweenparty först på kullmans och fiddes 18 års fest sedan ålle. Jag var the king. Ah inte elvis dårå, utan michael jackson.



Sedan har jag även fått min värsta 40+ upplevelse i livet. Nämligen gårdagen. Sleten som man var bestämde sig jag och john för att bara ta det lugnt. Vi lagade tacos och kollade dansbandskampen. Ah alla som kommer från falköping fattar ju att vi bara kollade för att rickard, en bekant är med. Men kan ändå inte annat än se det komiska i det. Hann även med att träffa en efterlängtad lou.

Annars har jag inte gjort ett piss idag. Jag har inte skrivit om cv:t eller gjort någon matte. Whatever tänker jag och blickar fram emot en sovmorgon till 10.40 imorgon. Man måste ju mjukstarta efter ett lov liksom.

Köss

pics



RSS 2.0