seegt

jag vet det har inte vart mkt nytt här på sistone, men jag har helt enkelt inte hunnit med det. Har iof inte haft så himla mycket att skriva om heller. Denna veckan har gått ut på 6 saker: äta, sova, träna, plugga, skolan och övningsköra. som tur är finns det människor som piggar upp vardagen lite. Speciellt vissa.

sitter iaf och tränar på engelskaprovet som egentligen inte känns så himla tungt, men ändå bra att kolla igenom det hela. är jättetrött nu med ska nog sova ist för att skriva här.

hoppas helgen blir lite mer pepp än vad den ser ut att komma bli. behöver helt enkelt en uppiggningslåt. detta är min...


slängpussar

bajsig måndag



Det hela började som vanligt med skola. Slutade rätt tidigt idag eftersom jag struntade i sista lektionen. Var på mitt fadderföretag och intervjuade lite. Här dök jobbig grej 1 upp. Vara ganska oförberedd och intervjua en precis toksnygg kille. Kände mig som en fullkomlig jubelidiot när jag satt där och ställde mina dumma frågor till en solbränd, brunhårig/ögd 30+are.

Efter det tog jag och pappa tag i övningskörandet igen. Och som vi gjorde det. Var ute i typ två timmar och 10 mil senare hade jag varit i både vara och skara, fått x antal kärringstopp, nästan kört av vägen och varit uppe i 110. Vet inte om jag är så stabil som förare egentligen, men pappa tror på mig iaf.

Drog sedan snabbt till Lou och vi fixade lite smått och gott. När vi sedan gick på promenad kom jobbiga grej 2 upp.

jag: LOLLO! säg inte att jag precis fick fågelskit på mig?!?!?
Lou: hahaha jooo!
jag: du skojjar? FYYYFAAN! iiiiiih ta bort det då!! guuuud vad äckligt!
Lou: hahahaha
jag: men hallå hjälp mig, jag dör fan vad äckligt! Vad fan vill fåglarna mig, hur stor är chansen liksom?
Jag måste hem och duscha!!

aah ni förstår idag har jag blivit bajsad. bajsjulia, jävla kul asså...

När jag sedan lugnat mig lite och kommit hem (och tvättat bort bajset) var det dags för handbollsträning. Jobbiga grej 3. Var inte alls på humör idag. Har ont i benet, har världens största blåmärke på g på smalbenet och en sprucken tånagel. Lid med mig folk. Juste ljumskarna är stelast i världen. 

Nu ska jag sluta klaga och svära för det blev lite för mkt sånt i det här inlägget. 

Jag är glad ändå. Det har varit en bra dag trots allt, mycket att göra och det gillar jag! Dessutom har jag 5+ i kärlek under dom kommande veckorna. Hoppas det ger någon utdelning iaf. 

Förresten hann jag med att lämna in min jobbansökan till donken med. Bara att hålla tummarna för att min före detta gatukökskarriär ger något.

PUSS! 

projekt på g

Matchen gick bra. Riktigt bra faktiskt. Vi hade greppet om den hela tiden och vann till slut med 26-20. Bra jobbat tjejer!

Det är så här va att allt går mot ljusare tider. Inte bara vädret, utan också saker som ska hända. Det är ju lite trist att handbollen slutar, men det får man lösa på något vis. Som att börja fotboll kanske ( :O ) Har funderat lite på det och är faktiskt riktigt taggad. Får väl se lite. Saken är den att jag har lite mer saker på g. Jag kallar det mitt projekt. Mycket som får plats i det och än så länge kommer jag vara hemlighetsfull om det. För en klok människa sa en gång till mig att om man säger för mycket som man tänker på och vill göra och sedan misslyckas med det blir allt bara värre än innan. Är övertygad om att det är så och tänker därför ha mina planer lite sparade ett tag till. Blir lite som min hemliga energikälla när jag tkr att saker och ting är gråa och tråkiga.

Imorgon är det skola igen. Behöver jag ens säga mer? ni förstår mig. Ska iaf göra ett besök på mitt fadderföretag osten.

sängen och tv:n väntar efter min mörbultade kropp så det är bäst att jag kilar dit nu.

mmmoooaa!

söndag

vaknade typ nyss. kl 2 liksom. Det är inte likt mig, men efter 12 timmars sömn är jag nog redo för vad som komma skall..

Match 17.00 i odenhallen. Komsikomsi bara!

mer om den senare måste hinna duscha nu.

PUSS.

...

ibland blir jag bara så trött på't. varför kan det inte bara vara som förut?
vad är det egentligen som har hänt? gapet blir ju bara större och större.

nattinatti mina 20 läsare.

20 klingar bra.

Sitter nu här och andas lite efter en ganska händelserik, men lung dag. Började med att jag blev väckt tidigt av pappa som sa att det var frukost. Åkte sedan med familjen till Jönköping där det blev en del inhandlat. Det som är på bilden faktiskt. Rättså nöjd, bra att mamma finns ibland (;



När vi sedan kom hem blev det lite middag och mys för min storebror Pär som blir hela 20 bast idag. Otroligt mycket grattis till honom! Han fick ett flak öl och biobiljetter av mig. Vadårå? han önskade ju sig inget och min kreativitet av presenter är inte allt för stor. Han blev iaf nöjd, hoppas jag. Maten var hur god som helst med. Mamma hade gjort plankstek och så gjorde jag en favorit i repris med digistive-svischen. MUMS!



Ikv blir det mys med Lou och Niko. Alltid lika skönt att vara med dom, saknat er båda! Även fast vi typ träffas jämt så är det ändå på helgen det känns som på riktigt. Måste fixa mig lite nu så jag kommer iväg någon gång. Kanske skriver lite senare.

tokigt mkt kramar.

tydligen chillkväll med john

Sitter tydligen här hos John. Ganska gemytligt faktiskt. Vi har tittat på seven pounds och käkat en massa popcorn. MUMS säger jag på det!

Idag har jag väl tydligen inte gjort alls mycket egentligen. Kämpat mig igenom en låång fredag i skolan och kollade tydligen lite på volleybollen med Nikolina-fina. Sen gick jag hem och kikade lite på Lou's filmtips, untraceable. Tydligen så somnade jag också lite. Men då är det som det ska vara. 



   


word.




trender är en tillflyktsort för fantasilösa.

sommarlängtan.

Blev inget inlägg igår för jag hade faktiskt fullt upp nästan hela dagen. Började ju såklart med att jag försov mig så jag missade spanskan. Ingen hög förlustkänsla på det asså. Sedan slutade jag vid halv 2 och drog hem och powenappade lite, som vanligt med andra ord. Försökte sätta mig lite med företagsekonomin, men hittade såklart roligare saker att göra. Helt plötsligt var det dags för att kolla på emelie och de andra brudarna som spelade innebandy mot 95 killarna. Så friman kom och hämtade mig så drog vi upp och kikade lite. Säger väl inget om matchen mer än att det var iaf bra kämpat. 15-1 till killarna får tala för sig själv. Efter innebandyn var det lite gym med laget och jag kände att jag tog tag i det ordentligt för en gång skull. Kanske var ngn som peppade mig, vem vet.. När jag sedan kom hem tog jag tag i att skrica klart mitt CV så det är bara att gå ut och söka massa jobb nu. I NEED IT!

Idag vaknade jag med världens mensverk, men mamma fick mig till att iaf ge skolan en chans. Var där två lektioner, men bestämmde mig sedan för att gå hem. Var rätt trött eftersom jag kanske hade fått 3 och en halv timmas sömn på natten. Många nattugglor uppe då som man måste spana på asså. Så jag gick helt enkelt hem och sov i 3 timmar. Drömde en massa saker. Gör det ganska ofta nu för tiden. Borde skaffa mig en sån där drömbok tror jag. Tror lite på sånt ändå, det och horoskop.

Ikväll blire nog träning iaf det blir gött. Måste hitta på ngt annat att sysselsätta mig med nu när handbollen snart är slut. Fotboll kanske, vem vet. Kan ju inte börja träna beachhandboll riktigt än, även fast man vill. För jag vill att det ska bli sommar. Mer än någonting annat just nu typ. Fast om man lyssnar på håkan kommer sommarkänslorna fram bättre så det är vad jag tänker göra massa idag. 
 
en och annan sommarbild på det med!





pmstisdag

Kände redan imorse att detta inte var en dag att leka med. Som vanligt var jag hur trött som helst och ville bara somna om, fast jag hade sovmorgon. Jag tog mig iaf till skolan för att lida mig igenom ogoa ämnen som spanska och gympa. Jag kan inte säga att gympa är det värsta, men idag vare det. Racer visste precis på vilka knappar hon skulle trycka på för att göra mig ännu tjurigare. Arg som ett bi trodde jag först att jag inte skulle få hänga med på skidlärargrejen med skolan heller, men jag gick och pratade med dom så nu är det iaf fixat.

Efter den minst sagt trökiga skoldagen begav jag mig snabbt till lou där jag fick mig lite mat (mest hennes mammas underbara aioli). Sedan gick vi till second hand. Lou fyndade ett par riktigt fräna klackisar och ett skärp, men jag hade inget sug efter något. Jag ringde sedan mamma för att återigen åka ut och övningsköra lite. Gick inte lika bra som i söndags. Mamma var som jag förväntat en aaning hetsigare än pappa, men så är det väl jämt. 

Som tur är blev min kväll lite bättre. Har väldigt bra kompisar som alltid får mig på bättre humör. Guldstjärna till er! 

lägger in det här inlägget idag eftersom min dator inte riktigt ville hänga med igår. (skräll)
 
Nu ska jag fortsätta njuta av min vistelse i skolan. pusspusspuss 


*

Kom på att jag måste berätta en sak till idag!

Igår var jag ute och övningskörde för första gången med pappa. Det gick faktiskt riktigt bra och jag fick testa på både det ena och det andra. Känns som detta inte alls kommer bli en så svår grej som jag trodde. Nu till saken när vi åkte tillbaka på den lilla landsvägen ur skogen säger pappa till mig att jag borde vara lite extra uppmärksam så att det inte kommer några djur. Ungefär 3 minuter efter, inte ens det, dyker det upp två älgar från ingenstans!? Hur stor är sannolikheten liksom? Som tur var hade dom joggat över den mesta delen av vägen och jag kunde lugnt köra förbi, men jag fick mig minsann några sekunders andningsvila. Det är sånt som kan hända första gången man är ute och kör antar jag...

/julieee


                                                                                                                                                                                   ,

namnsdag!

Först och främst ska vill jag bara säga grattis till alla Julior där ute för idag är det våran namnsdag!

Idag var det även första dagen i skolan efter sportlovet. Jag kan har varit tröttast i världen imorse. Önskade av hela mitt hjärta att skolan skulle ha blivit bombhotat eller vad som helst så jag slapp att gå upp ur min uuunderbara varma och gosiga säng. Men icke. Jag pallrade mig upp och fick lite frukost av pappsen, som även gav mig skjuts till skolan, vilket man tackar och bugar för. Sedan höll jag nog på att somna på varje lektion. Speciellt naturkunskapen. Inte mitt ämne alls + att det alltid ska vara lite nedsläckt (för att han ska kunna visa sina bilder i ppp:n) + att han tjatar osammanhängande om lava + att, som ni alla fattad vi detta laget, jag var göööörtrött. Var ju inte bättre att jag gick ända till 15.20 heller och att jag fick reda på att dom har missuppfattat mitt individuella val så jag måste välja något görtråkigt som jag inte alls vill läsa. Blir bra arg på sånt asså! Åkte iaf hem i den alltid såå gemytliga bussen och la mig och sov som en stock direkt när jag kom hem. Ungefär när jag vaknade var det dags att skynda sig till träningen. Faktiskt riktig go träning idag. Har känt på sistone att jag aldrig orkar någonting och helst bara vill skutta runt och göra annat. Fast det gör jag iof en del ändå, men saken är att jag kände lättheten i fötterna igen. Det var kul att springa och ta i lite. Hoppas bara att det hänger i tills söndag då det är match mot Lidköping i Odenhallen. 

Hade väl inte så himlans mycket mer att skriva en dag som denna. Måndagar är som dom är. Inte så spännande, inte alls faktiskt, men det blir vad man gör det till. Det blir allt faktiskt. 

bamsekramisar.  

lite bilder sen alla <3 dag


L.A.

Say what you say,
Do what you do
Feel what you feel,
As long as it's real.
I said take what you take
And give what you give
Just be what you want,
Just as long as it's real.

så äre.


dålig uppdatering!

Vad ska man säga egentligen? Jag har haft sportlov och faktiskt haft något att sysselsätta mig med för det mesta, kanske därför bloggen kommer lite i kläm.
 
I torsdags var jag iaf med louise på lager. Blev bara inhandlat en pippitröja och ett halsband, men det är inte så bara det heller. Har verkligen velat ha en pippitröja görlänge, flera år rent av, och så nu äntligen hittade jag en som passade perfekt och hade ett rimligt pris. Lucky me! För er som inte vet vad en pippitröja är så är det en sådan på bilden.

'

Efter lager blev det lite spelkväll hos mig med Felix, Filip, Ida och självfallet Lou. Slutade iaf med att vi kollade på kopps. Lou valde att bli min nattgäst och sov ikapp länge tills det var dags för frukost. Kom på varandra med att bete oss som ett riktigt 40+ par där jag satt och  mummlade om olika saker och lou läste tidningen. Riktigt komisk syn.

Gjorde inte särskilt mycket under fredagen. Gick till min bror och hjälpte honom att städa sin lägenhet. Han må ha ett rum och minikök, men han orkar sköen inte städa för det. Äckligt! Sedan drog jag till Lou där också sebastian dök upp efter en stund. Vi kollade på en görkass film och lou som var halvlullig och genomtrött mummlade osammanhängande, vilket gjorde att vi minsann fick våra skratt. Slutade med att vi alla somnade på soffan och vaknade inte förens 11 dagen därpå. Alla <3 dag och allt.

Eftersom jag är singel och även ett futtigt antal av mina goa tjejkompisar är det, (emelie, louise & rebecca) bestämde jag mig för att anordna en singelmiddag. Det blev fläskfilé med klyftpotatis till huvudrätt och glass, choklad och digistive till efterrät. Efter lite vin och gött snack om fördelarna med att vara singel gick vi sedan vidare till Johan där ännu mer trevligt folk var. Vi hann också till sist med att gå en sväng till Denise, men det varade inte så länge. Stackarn. Hatar att folk ska förstöra så när man är bjuden någonstans. Vad är det folk inte fattar när man ger dom ett förtroende? Kvällen var iaf riktigt trevlig och något depp för att vara ensam på alla <3 dag hade jag inte det minsta!

Idag, till sist, har jag inte gjort alls mycket mer än att bowlat med erica. Det var kul att få träffa henne igen!

Nu ska jag lägga mig i sängen och dö typ. 3 timmars sömn inatt börjar kännas. En del gillar ju att snacka på natten liksom...

totalt pusskalas bah!

<förresten så saknar jag nikolina3

lite bilder från matilda


redan onsdag

Att det redan är onsdag känns lite läskigt faktiskt. Snart har hela sportlovet gått och man ska tillbaka till skolan igen. Tiden bara rinner iväg och skriva här gör jag inte heller värst bra.

I måndags var det i alla fall dags för Vatra. Började med att jag och Elin drog upp till stan för att kika efter lite smått och gott. Jag köpte mig ett läppglans och ett mörklila nagellack, båda från viva la diva. Vet inte vad för infall jag fick, men kände väl att ett nagellack har jag inte köpt på länge. Onödigt kanske. Sedan drog jag hem och fixade mig lite för att sedan gå ner en gata till nikolina. Det var egentligen meningen att vi skulle hinna med ett tåg vid halv 7, men det hann jag och nikolina inte med bara. Så jag kilade upp igen för att hämta kameran som jag hade glömt. Mamma sade att hon inte tycke det var någon bra idé att jag tog med den men jag försäkrade med henne att det inte var någon fara. Redan där kom den första varnigssingnalen. När jag och nikolina sedan kom ner till stationen var tåget MINST försenat en timma och vi fick minsann sätta oss och vänta. Varningssignal 2. När vi väl kom iväg fick vi bråttom att hinna till Matilda där också förfesten var. Där var det trevligt med människor man inte brukar vara med annars och drinkar som var både goda och mindre goda. När alla sedan skulle bege sig till Vatra försvinner plötsligt en mobil, en ipod och min kamera. Det hade varit tre killar som ingen, förutom matilda, kände som varit inne en sväng. En av dom som var på förfesten sprang ikapp dom och helt plötsligt låg ipoden droppad på marken. Jag fick panik och började gapa på killarna och grät så det stod härliga till över min kamera. Det är ju inte direkt första gången min kamera blivit snodd.. Polisen dök upp och jag gjorde en anmälan och killarna blev förhörda. Efter det började de andra gå mot Vatra, men jag hade inte någon lust alls att gå in, så mamma kom och hämtade mig och nikolina. Hela kvällen var förstörd för den där dumma, dumma kameran. Inget vatra för min del, men det kanske var det som var meningen helt enkelt.

Så igår skulle jag och erica i alla fall åka tillbaka till skövde för att hämta min plattång som jag hade glömt där (virrig som jag var). Jag kollade en sista gång i väskan för att hämta en sak och vad låg inte där om inte kameran??!!! Jag blev såklart överlycklig, men samtidigt var det ju skitpinsamt och tråkigt att jag både förstörde min kväll och nikolinas. Pinsamt var det mest för att jag hade polisanmält en kamera som låg i min handväska hela tiden och för att jag stått och skällt på några killar som absolut inte hade tagit den.

När vi sedan kom till skövde och skulle hämta min plattång gick jag ju självklart in i fel lägenhet och plingade på och hamnade hos en tant och farbror. Dom förstod ju ingenting så det var bara för mig att gå till nästa hus och leta mig fram till rätt lägenhet. Slutligen fick jag min kära plattång och jag och erica kunde åka hem.

Väl hemma var jag med nikolina och louise lite. Vi gick också en sväng till niklas och kollade läget eftersom det var en del folk där. Sedan drog vi hem till lou och somnade direkt efter ett par minst sagt omtumlande dagar.

Känns som jag behöver skärpa till mig lite nu asså, flummig är bara förnamnet på vad jag har varit det sista.

Grattis också till Tyson som fyller 18 år!

Söndag

Nu har jag inte bloggat på evigheter känns det som, men har haft så himla mycket annat för mig. Kan ju iaf berätta lite om helgen som varit. I Fredags var det dags för lite traditionellt niko, julie &  lou mys hos lojan. Vi lagade lite tacos och kollade även på Benjamin Button. Sedan kom också grabbarna grus (sebbe, jeppe & nicke) och hälsade på lite. Helmys!

Lördagen bestod i princip av sola och handla med mamma för att sedan invänta nikolina och kolla på melodifestivalen. Ska jag vara ärlig tkr jag verkligen att melodifestivalen sög! Kass programledare och dåliga låtar. Är väl inte riktigt ett freak av programmet heller om man säger så...

Idag har jag spelat match mot Brätte. Det blev 20-20, vilket väl är ett okej resultat eftersom vi stundtals låg under med 5 mål. Massa cred till publiken som gjorde en bra hejjarklacksinsats också. Nu är jag allt annat än pigg iof. Har slagit i både armbågarna och knäna till max och har ont överallt. Som tur är har man ju en mamma som gärna masserar och jag klagar inte!

Imorgon blir det nog Vatra med massa brudar. Kommer bli görkul! Mycket dansande, möjligheter och nya människor. Kan inte annat än att gilla't. Kommer defenitivt uppdateras om hur det var. Nu ska jag iaf gå och dö eller ngt liknande i min säg. so long


                                                                                                                                                                               

mjukismåndag

Oså vare måndag igen. Alltid lika jobbigt att gå upp tidigt till skolan, speciellt när man inte kan somna på kvällarna heller. Igår var i alla fall en bättre dag. Började med att jag städade mitt rum ordentligt och bäddade rent i sängen så det blev riktigt, riktigt fräscht. Sedan tvingade jag med lou till skövde för att kolla på bio. Dundermys var det! Kollade på I taket lyser stjärnorna, som både var rolig och sorglig. Alltid lika mysigt att vara med min pärla med. Har kommit på att utan Louise hade allt varit snäppet tråkigare. Vi har alltid en massa tok och kuligheter för oss.

Idag har jag däremot inte alls gjort mycket. Gått i skolan från 8 till 15.20, kommit hem och powernapat (ingen större skräll) och tränat lite handboll. På söndag har vi match mot Brätte hemma i odenhallen kl halv 5. Är sjukt taggad redan nu för denna gången ska vi verkligen ta dom! Förra gången råkade jag iof göra så att en tjej fick hjärnskakning och linda fixade så en annans tjejs ögonbryn sprack.. kanske inte så härligt, men dom är nog lika sugna att ge igen på oss som vi är på dom. Helt enkelt en match värd att se :D

Värt att nämnas är också att på torsdag är det rosförsäljning för alla elever som går på ållebergsgymnasiet. Vi i Kanongänget kommer finnas i caféterian hela dagen och så delar vi ut rosorna på fredagen. Så köp på nu och ge till kanske en kompis eller ngn annan väldigt speciell (:



För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig


RSS 2.0