On the top of satisfaction



jag skulle också vilja dansa runt barbent och känna på hur det är att ha den ena tjejens afro, vore nog ballt.

Stockholm city nästa

Sitter nu här och försöker komma igång och packa till stockholm imorgon. Går väl sådär om man säger så. Lyssnar på hög musik och dansar framför spegeln istället. Lite av min favoritsyssla när jag är själv hemma måste jag erkänna.

Ska i alla fall sova över hos lou inatt tillsammans med niko. Kommer bli myspys! Ska köpa mig en feeet göttepåse till bussen imorgon och sedan blir det lite studiebesök och förhoppningsvis en hel del shopping med. Kommer bli grejer det.

PUSS






joy


sittin' on the dock of the bay

 


.



tack för att du finns!

Ibland så

Idag när jag kom hem från skolan kan jag har varit tröttast i världen. Det räckte med att jag bara la ner huvudet på kudden så somnade jag. Mamma väckte mig dock och gav mig maten jag hade längtat efter hela dagen. Började nästan gråta när jag tänkte på träningen idag, så låg istället kvar i sängen och bara va. Något som inte händer allt för ofta längre.

När jag tänker efter finns det massa småsaker som gör en så himla glad. Att få en komplimang från en person man aldrig trodde, att alltid ha föräldrar som servar en, att ha världens finaste kompisar som man kan spåra hur mycket som helst med utan att bli dömd, att ha underbara syskon som finns där i alla lägen eller kanske en hemlig beundrare som plötsligt vågar berätta hur bra den tycker just DU är.

Idag är jag tacksam för allt fint runt omkring mig. Ska nog börja skriva en tacksamhetsbok med. Tänk om ett år när man sitter med en bok full med saker som är bra för en i livet. Snacka om självkänslaboost.

Så jag funderar och har mig.

Puss!


Littlest Things


kommer ändå inte på någon vettig rubrik

Dagen har väl varit ganska intensiv ändå. Som grädde på moset hade vi slingantest idag med. Förbättrade min tid med typ 25 sekunder ändå, så helt åt skogen var det ju inte. Hade ju sedan massage och gode min gud vad skönt det var. Låg där som en dö sill och visste inte om jag sov eller var vaken. Helt klart värt mammas pengar (blink, blink)

Träningen däremot gick la sådär, kände mig väl ganska mör efter allt om man säger så.

Nu är det bara att gå på pluggningen på över 100 engelskaglosor + förberedelserna för svenskauppsatsen imorgon. Tur att jag vet vad jag ska skriva om i alla fall.


killerdag

Idag känns som en dag jag aldrig skulle vilja gå upp ur sängen för, om det inte vore för att jag skulle på massage då.

Gick upp tidigare än jag behövde för att träna lite extra på min internationella organisationer prov som jag ändå kan alldeles för lite om. Ska sedan bege mig till skolan och ha en massa okuliga ämnen. Ska efter det på massage. Kommer bli helt underbart, hoppas jag. Efter det blir det till att träna och sedan ska jag försöka hinna med en jäkla massa plugg däremellan. Hur ska det gå till? något jag sitter och funderar på såhär i ottan.

Ska väl gå och koka mig lite gröt nu. Jag har nog tagit tag i livet denna veckan ändå. Tror jag. Gröt känns i alla fall som en hyfsad start ifrån ett liv kantat med för mycket godsaker.

so long friends.

precis slut

Man kan väl säga att jag har haft en späckad helg, därav min dåliga uppdatering.

Fredagen bestod av lite bärs och chill hemma hos jasse med skövdepöjkar. Begav oss sedan hem till mig en sväng innan det blev en alldeles för sen sänggång för min del eftersom jag skulle upp och jobba dagen därpå.

Direkt efter jobbet blev jag upphämtad för att bege mig av mot säm med ett stort gäng gött folk. Hände både det ena och andra. Bastubad och vanligt bad i sverigens kanske nu kallaste sjö. Människor som fördes samman, fylla och nattmat. Börjades tidigt, vilket satte sina spår på vissa.



Hade i alla fall en riktigt trevlig kväll och får tacka anton för vi fick vara där. Många goa skratt och många roliga minnen blev det allt.

Vaknade imorse helt död och tog mig hemmåt. Sov middag i ett par timmar (det var såklart givet). Begav mig sedan för att städa klart dagiset. Nu 400 spänn rikare och med alldeles för lite plugg till morgondagens prov uträttat denna kväll kan jag knappt bärga mig att få slänga mig handlöst i sängen. Fast först ska jag borsta tänderna i typ 10 minuter. Känns som det behövs...

PUSS


freaky friday


visste du att?

det finns mätningar av att man bara kan vara lycklig högst 3 månader i sträck. Att känna sig genuint lycklig så att det riktigt sprudlar i en. Tråkigt tycker jag, fast det klart hur skulle man annars känna av att man var lycklig?


use your imagination


wonderwall



Lyssna & njut!


go & gla

Kan inte hjälpa det, men ikväll är det svårt att skaka av sig det löjliga leéndet som har fastnat på mina läppar. Vet inte riktigt vad det är.

Kanske är det för att det gick otroligt bra på träningen och för första gången på riktigt länge spelade hela laget skitbra och vi krossade a-flickorna fullständigt. Gött!

Eller så är det för att det känns som att denna helgen kommer att bli en fin helg.

fre: kortisdag i skolan, fixa med städ på ett dagis och en trevlig kväll hemma hos jässy med goa skövdebor.

lör: jobb en sväng på dagen, antingen tjäna cash på konstnatta eller dra till säm med trevligt umgänge.

sön: göteborg med nikolina och fixa ännu mer städ på dagiset.

Hoppas dessa planer genomförs, för det vore riktigt trevligt.

Nu ska jag inte babbla mer och definitivt inte trycka enter en enda gång till! PUSS

orutinerat

Anna Ternheim – What Have I Done - Familjen Remix

Nu sitter jag här klockan har hunnit bli alldeles för mycket och jag har inte ens öppnat läxböckerna. Har lite smått ångest. Efter jag har skrivit det här har jag lovat mig själv att börja med engelska glosorna i alla fall. Har en jädra massa saker i skolan nu och bokar upp mig på saker som jag egentligen inte hinner med. Men det är väl också jag i ett nötskal. Alltid samma tidsoptimistvisa.

PUSS


sanningen om att vara barnvakt...

... är när man stup i kvarten får hyscha barnen för man inte hör vad dom säger på den gamla retro serien macken.

... när man tar tusentals goa webbcambilder och blir helt dumförklarad för att man inte fattar hur man får fram de "coola" effekterna.

... när man ska försöka vara mammig och ta ansvar så att de kommer i säng i tid.

... när man sedan skrattar mer än ungen åt barnboken mamma mu. Just för att den handlar om en kossa som kan bygga kojjor och en hysterisk kråka.

... när man sedan nästan somnar när man ska läsa bamse för den andra.

... när man går hem med ett leénde på läpparna för man inser hur söta dom små liven egentligen är.





tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen



Hade sovmorgon till 13.20 idag, kändes bra eftersom vädret ute var gråare än på mycket länge. Därför denna sommarbild dagen till ära. Saknar det bra ska ni veta. Var i skolan till 4, sen hem och därefter spela match. Losade såklart, men det är okej ändå. Fick även lite kvalitetstid med erica. Nu funderar jag på sängen, eftersom min rygg ömmar och jag ska upp redan 8 till skolan imorn. PINA.

PUSS

hujedamej

Fortsätter med lite feist när jag ändå är igång idag. Mys dedär.


Börjar få lite svårt att svälja känner jag nu. Hoppas det inte blir ngt mer. Har nog match imorgon med. Gäller ju att vara i form. Ska krypa ner i sängen nu, greppa en bok och bara njuta av att inte behöva ställa klockan imorgon.


PUSS


soffpotatis

Nu ska jag ta mig ner till vardagsrummet och njuta av en kväll späckad av televison. Först svenska hollywoodfruar och senare roast på berns.

Ryktas även om att jag har sovmorgon till 13.20 imorn. En mår ibland asså.

me&mytwin


One Two Three Four

 


TAGGA!

skolfoto nu heja, heja, heja!

minnen av aprilhimlen

imorgon är det skolfoto, idag har jag jobbat och slöat. nu ska jag sova.

sen vill jag ha den här. I massa färger.

natti

spft08bildbomb



















jag vet att jag är med på mer än 50% av korten. vad ska jag säga liksom? kameran älskar mig.


again

Gårdagen var total dimma. No more words on that.

Idag har jag kämpat mig igenom 5 tuffa arbetstimmar på donken, ätit tacos och myst med lou x2 samt hängt med lite folk.

Nu ska jag och min baotafinne i pannan lägga oss och njuta av en skön säng. Vill inget annat nu.

Bilder från igår kommer imorn.

PUSS

fullt ös medvetslös



Nu kör vi SPFT08!

see u on the dancefloor homies (blink, blink)

.



natti lovahs

wohooo

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR!

bjurö klubb

Sitter här och försöker bli trött. Har många bollar i luften just nu. Helg är bra, mycket bra. Imorgon kommer bli bra, riktigt bra.

PUSS


Inga kan ta fel på varann som vi




statusuppdatering

- vaknade precis efter en 2 timmars lång pwrnap <3
- det pratas om winnerbäck-kik någon gång i hösmyset, gilla.
- har handbollsträning om en och en halv timma, gilla inte idag.
- erica ska iof göra comeback, gillar vi ändå.
- ska gå ner och bré en jädrans massa mackor, mums.

slumber party hos lou



jag: jag är jättepruttig idag bara så att du vet

lou: pruttig? haha
men min mage då, har nog diaré hahah, helt cp

jag: haha vi kan kväva varann i våra egna pruttångor när vi ska sova

lou: hahaha det tycker jag vi kör på, gasas ihjäl

jag: jaa mina kan en nog utrota ett helt folkslag med. Kinamat är farliga grejer..

lou: hahaha, äggmök typ?

jag: hahaha jaa med en konstig tvist på slutet :D

lou: haha låter helt lovely, bra att sniffa på ;D

jag: hahah fyfan vad äckliga vi är

lou: det är så vi är :D sanningen =)



Inatt är det slumber party hos lou igen. Vi ska prutta, äta oss feta och ta igen allt missat. Vet att ni vill vara där med oss.

.

Glammigt, eller hur?

PUSS


shark in the water

Tjing allihopa. Idag skulle jag till tinget i skövde med skolan, men det blev bestämt att det plötsligt skulle hållas bakom stängda dörrar så det var bara för oss att driva runt på stan istället. Rätt schysst med shopping på skoltid ändå. Hittade en del braoha sådära.

När jag kom hem blev det kinamat med mammie. Alltid lika uppskattat.

Sen försöker jag lista ut hur jag ska kunna ändra så hela min blogg blir svart istället. Inget vill som vanligt sammarbeta så det får väl vara som det är bara, orkar inte göra om allt från början. Inte idag i alla fall.


summerdreams



...men jag laddar om för fredag!


skitdag

Efter att ha losat mot sveriges i särklass sämsta lag, dragit på sig en svullen armbåge och en stukad tumme, kännt sig som ett vandrande svullo hela dagen, dragits med ett internet som vägrar sammarbeta och fått tillbaka mitt rutinmässiga magont vill jag helst av allt bara dra täcket över huvudet och sova tills det blir tisdag.

Fanns vissa ljuspunkter trots allt. Inlinesåkningen på idrotten & en förjävla go sovstund med mycket dräggel inblandat känns som två av dem.

Nu ska jag bara sätta på bra musik och ringa efterlängtade vänner och samtala om allt mellan himmel och jord.

en pizza senare...

...7,5 cm större runt midjan, en jäkla bra söndagsfilm framför TV:n (notting hill) och jag sitter än en gång och är kär i kärleken, drömmer mig bort och lyssnar på bra musik.

Klockan är alldeles för mycket och imorgon hoppas jag på inlines på idrotten. Kan bli fint de!

PUSS


söndagsmys

Huset är städat, myskläderna är på och sängen väntar. Nu blir det film, mys och senare en stor fet bakispizza. 

Juste ändrat lite igen, får se hur länge detta håller.

PUSS

gårdagenibilder








I gotta feeling

Nu äre dusch, fix & fest. Hejj!


weeey

Eftersom jag fick ett mindre trevligt brev hem igår om att min kamera som är pajj minst skulle kosta 2500 att laga såg jag ingen ljusare framtid och föreställde mig en kamerafri höst. Icke sa nicke sa min bror och lät mig låna hans. Jag är glad nu och imorgon blire fest!

puss & godnatt

yrvaken

Idag hände det något ganska komiskt ändå. Somnade direkt efter skolan precis som vanligt, men idag görlänge. Efter en stund vaknade jag till och fick för mig att det var lördagsmorgon och jag hade kommit försent till jobbet. Så jag rusade upp ur sängen och tänkte shit hur dum får man bli som inte ställer klockan när mamma inte är hemma? Efter ungefär 5 sekunder senare och 3000 olika tankar efter insåg jag minsann att klockan bara var 4 och det var fredag. Pust typ.

nu: handla med mammie och fexa krubb.


tjolahejtjolahopp

jag hade rekord på men lella blogg igår. god bless facebooklänkar.


.


dog days are over

Seriöst. Nu har det krypt i benen på mig hela veckan. Blir inte av med det heller. Är så sugen på att bara dra iväg och göra något, dansa tills jag har kramp i vaderna av klackskorna och bara skratta så jag inte får luft. Vill ha något att se fram emot, måste komma på något.

Sen är clowner läskiga, fast låten är bra. 


Who'd Have Known?


confession

okejdå, jag kollade på fotbollen och jag var faktiskt nervös för att den inte skulle sitta där i slutet.

Nu blir det till att ta itu med mitt flötiga hår och nagellacksslitna naglar. Sen blir det väl idol, när jag ändå följer strömmen liksom.

jag vill...



- Få ordning massor på mitt rum
- Nå mina mål
- Hålla kvar min sprudlande glädje jag lyckats fånga nu
- Åka utomlands
- Dansa som en galning
- Festa, skratta och umgås med sköna människor
- Åka på festival
- Ha sommar igen
- Att louise ska komma hem, miss u jö


vad är fotboll?

Varför denna hysteri kring matchen mellan sverige - malta? Idag har jag frågat 3 personer vilken match de snackar om och alla kontrar med samma tonfall som jag vore en idiot. Jag ska röja på mitt rum och därmed basta! Kanske sätta tv:n på ljudlöst bara för att och ösa ut go musik istället.

hejpårej

.


FIXTRIXMIXGIVEMESIX!

Mitt i allt tom jones gung fick jag sådan otrolig fixarlust i mitt rum. Vill blåsa ur garderoben, ta bort ett onödigt skåp, sätta upp lite fina bilder på mina tomma väggar, byta gardiner och rensa bort än jäkla massa bröte rent ut sagt. Få ordning på smyckena känns som något jag behöver ta tag i med.

Det bara kliar i fingrarna på mig!

Har en känsla av att detta projekt kommer ta ett tag men ni ska få före- och efterbilder ifall jag någonsin blir klar, det lovar jag. Är bra på att påbörja saker, men att sedan avsluta dom är en annan 5:a.

smack!

HIDE AND SEEK



Tom Jones. Hide and seek. Vingreklamen. Får i alla fall mig att dra på läpparna och vicka på höfterna.

något att bita i



hahaha hittade en gammel goding.

What's up with my heart when it skips a beat?



Jag sa det igår och jag säger det idag igen. Fy sköen vad slut jag är i kroppen! Känns ju att jag lever i alla fall. Dagen har bestått av en jädrans massa bussåkande, skola, sova middag 2 gånger och träna, givetvis. Har kikat lite resor med mamma nu. Mitt tjat verkar ha smittat av sig. Kommer väl förmodligen inte bli ngt, men det är alltid kul att drömma.

Nu: Roast på berns. Får se om det är något att ha.

trött tröttare tröttast



Gårdagen var mycket trevlig. Började med att ha träningsdag i odenhallen med 94:orna för att sedan gå till erica och käka lite tacos. Fick också njuta av riktigt trevligt sällskap lite senare på kvällen. Ibland är det meningen med vissa saker. Ödet eller något liknande.

Somnade väl vid en halv 4 inatt eftersom jag var tvungen att ha ett redigt hejdå samtal med lou innan hon åkte iväg till turkey. Åh kommer sakna henne, samtidigt som jag är dunderavis!

Poängen är att jag gick upp typ tjugo över 6 imorse och skulle bege mig iväg till skene för att spela DM. Somnade gaaanska gött i bilen om man säger så. Väl där så vann vi 1 och förlorade 3. Känns helt okej ändå, trodde det skulle gå mycket sämre.

Efter det var det bara till att åka hem snabbt som attan, duscha, äta och dra iväg till jobbet. Så sitter nu här helt slut i kroppen och funderar om jag ska ta mig en sovmorgon imorgon eller ej. Får se hur jag känner imorgon helt enkelt.

Nu kallar sängen.

Förresten så fixar jag mina bilder i photoscape, för dom som undrar (;

PUSS


I don't mind if you don't mind, cause I don't shine if you don't shine

Dagen har bestått av en kortis dag i skolan med ynka tre lektioner som gick lätt som en plätt, trots att jag var så trött. Efter det drog jag med hassini till skövde för att fynda massa (trodde jag). Blev istället bara en ny mineralfoundation + örhängen. Efter det blev det till att dra och sola en sväng samtidigt som hassini gjorde simtest för att kunna söka in till polisutbildningen. Lycka till ska han ha allt!

Sedan har jag väl bara sovit som en stock och ska snart bege mig mot lou. Kommer bli mys. Hoppas hon blir nöjd med sin present. Jag tror nog det.

Later

vad är det för en dag? vad är det för en dag?

Ne det är ingen vanlig dag, för det är lollos födelsedag. hurra, hurra, hurra!



Ska snart åka och gratta henne med massor av grattiskramar, för det är hon sannerligen värd!

Hoppas du får en kanondag stumpan!


We got koka-kola veins, we don't use our brains



Sitter nu här i skolan, något mer optimistisk. Håller på att jobba med rädda barnen nu. Går som på räls. Ida och niko är med mig också, fast de spelar bara farmville hela tiden...

Slutar redan 12.20 idag så ska åka med daniel till skövde och kika lite. Har mycket på span faktiskt, får se om jag får med mig något hem. Efter det blir det till att fira louise och försöka hinna träffa felix en snabbis med.

Hadee!

Ta mig till kärlek ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans.

Kan vara den mest använda låtraden jag vet, men den är ändå lika underbar. Håkan är liksom underbar.

Känner väl att jag är i en liten svacka just nu. Känns som jag bara vill någonstans, men jag vet inte vart. Är trött på allt skitsnack och all falskhet och konstigheter som hela tiden florerar omkring här. Jag är trött på att vara mitt i mellan två saker, att bli besviken och att det aldrig bara kan få flyta på utan några som helst problem.

Handbollen var förvirrande idag. Har väl blivit en negativ spiral sådär. Tråkigt. 

jaja.. 

nu ska jag inte deppa mer här, aldrig kul att läsa om tråkigheter.  

mean street

Nu ska jag iväg och träna. Är inte alls pepp idag. Känner på mig att det kommer bli tungt. Fast man vet aldrig förens man är där. Bara att bita ihop. Jag är ju en survivor, eller hur? (blink, blink)



haha tjena!

det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Så satt man här igen. Lyssnar för tillfället järnet på Queen. Vilka genier dom var. Sån power i låtarna, love. Världens skönaste känsla när lollo satte på dom på sin LP-spelare imorse.

Trodde detta skulle bli en riktig slappardag, men man har fel ibland. Nu är jag inte ledig en enda dag denna veckan.

tors: träna, plugga
fre: fira lou som fyller 17
lör: träningsdag i odenhallen och match mot trollhättan + tacokväll med filip och erica.
sön: samling 07.15 i odenhallen för att bege sig mot DM i skene + jobb 18-22.

Lär vara död på söndag. Känner mig död redan nu. Fredagen ser ändå hyfsat lugn ut. Funderar på att bara ha en riktig mammakväll och bjuda in henne på rummet och se en bra film. Händer alldeles för sällan. Saknar min syster med, hon åker till spanien imorgon med. Lyllos henne. Lyllos alla andra som också ska iväg i dessa tider. Hade inte velat något annat just nu.

Saknar mormor och morfar med. Får ta mig en tur till partille snart. Så fort jag inte dör av handboll och jobb..

Ska lägga mig och titta på State of play nu, som jag helt somnade ifrån igår.

PUSS


kult!


I WANT TO BREAK FREE


Känns som jag har kvällsbesökare minsann



Enligt min statistik är ni allt en redig bunt med nattugglor. Rätt skönt ändå.

Aja det känns alltid som jag har något planerat nu för tiden, vilket börjar kännas rätt jobbigt ändå. Om ungefär en halvtimma ska jag träna handboll. Sedan ska jag sova hos louise. Det är iof inte alls jobbigt. Bara väldigt bra.

Sedan har jag kommit på en sak. Ju mer hösten kryper fram, ju mer vill man ha ngn att rå om. På riktigt också. Jag är nog en obotlig romantiker innerst inne, samtidigt som jag ser mig själv som den eviga singeln. Klurigt det här. Fast tänk att få ha lite pirr i magen. Vore inte helt fel asså. Är nog mest kär i kärleken skulle jag tro. 

Nu måste jag byta om och kila iväg och rocka på handbollsträningen. Kan ju bara bli bättre från förra haha. (failträning) 

PUSS! 

RSS 2.0