sista april

Så var det dags för valborgsmässoafton ännu en gång. Läste på aftonbladet att 8 av 10 tonåringar passar på att supa te't då, kanske stämmer. Själv ska jag på middag hos emelie, vilket jag är mycket taggad på. Har stekt i solen större delen av dagen också så brännan ligger på plats. Biler och dyligt om kvällen kommer. Så länge ha en riktigt trevlig kväll alla (:

fotmassage tack

Blev många inlägg på raken nu men det krånglar ju som vanligt med min dator och med inläggen...

Idag efter skolan drog jag och mamma till skövde. Hon tyckte jag skulle få lite stuff och man säger inte gärna emot.



skor, paris kate & i
klänning, odd molly



linne x2, åhlens
chinos, att.



bh, h&m
trosor, gina t.

Mer än nöjd är jag, även fast skorna är alldeles för höga, men som lou sa "du kan behöva komma upp lite". Det kanske stämmer bra för jag var på hälsokontroll idag i skolan och det visade sig att jag är 160 cm precis, samma som jag var för 2 år sedan. Verkar inte som att jag blir något längre på gott och ont haha.

Idag fick vi också reda på att vi slutar redan klockan 11 imorn i skolan. Passar mig utmärkt eftersom jag tänkte pressa sönder i solen.

Varit deppigt ett tag nu men efter regnet kommer ALLTID solen, även i horoskopens värld.

P U S S!

s som i soooool

attans rabarber vad jag gillar när man kan gå i bara t-shirt ute igen!


katastrofrummet

Städade ju som sagt igår och har fixat lite för och efter bilder. Skönt med lite storstädning ibland haha. Mamma blev glad iaf (:



vi får väl se hur länge detta håller...


rastlös

sitter här hemma just nu och är sjukt rastlös. Har inte orkat blogga något alls för har inte haft något kul att skriva om. Igår satt jag inne typ hela dagen och pluggade till ett prov som vi inte ens hade idag eftersom våran lärare aldrig dök upp. Aja kunskaperna sitter la förhoppningsvis kvar tills nästa vecka. För att bli av med min rastlöshet tänkte jag typ röja rejält i mitt rum. Det ligger kläder överallt och jag behöver damsuga och byta lakan. Dessutom bhöver jag rensa ur min garderob så jag verkligen ser vad som behöver införskaffas. Kanske skänker jag bort ett och annat plagg till den som är intresserad (;

so long PUSS.

söndag

Idag har jag tagit mig en övningskörningstripp till skara med familjen och sen har jag typ ruttnat framför datorn. Fick också en trevlig kommentar på min blogg idag med "du är söt i ansiktet! men kroppen..." Det var ju trevligt att höra. Hoppas du är nöjd med din kropp för det är jag. Alla har sina skavanker och jag har lärt mig att trivas med mina och tänker inte göra ett dyft för att ändra mig. Ha en fortsatt trevlig dag kommentatorn.


PUSSDÅ!

Lördag

Började dagen med invigning i odenhallen. Blev lite tyngdlyftningskikande bl.a. Efter det blev det match mot oldboys laget. Riktigt roligt att spela lite handboll igen, snart börjar beachen hoppas jag :D Förlorade iaf med två mål. Åkte sedan hem och stekte en sväng i solen och drog sedan till Billman för grill med folk.

 



Fredag

Har ju inte skrivit på ett tag så delar upp dagarna, blir nog mer gött fick jag för mig.

Gick en evighetsdag i skolan, fast engelskauppsatsen kändes bra. Det är bra.
Drog sedan en sväng till skövde och inhandlade ett par tights och en randig tröja. Begav mig sedan, som vanligt lika sen, med niko till Ellan som hade 17 års party. Där bjöds det på korv och lekar, trevligt. Ändå slutade kvällen tidigt eftersom jag var så fruktansvärt trött.









peppdag

hej mina söta läsare



Idag startade jag dagen med en redig försovning. Missade såklart hela frukostmötet med alla företagen, vilket kanske inte var så bra.. Ingen skada skedd egentligen. Gick snabbt i skolan och fick njuta av det underbara vädret på håltimman. Efter skolan drog jag och niko till stan och fixade med birtday saker till ellan tills imorn. Blir nog gött så :)

saker som gjort mig väldigt glad idag:
1. jag sprang min springrunda på kortare tid än vanligt idag, utan att vara helt jävla slut.
2. Vädret är på väg mot sommar!
3. Imorn äre fredag, sen lördag och festerna står runt hörnen.
4. Jag blir glad av att vara glad.
5. Mamma är hemma igen = riktig MAT
6. John har fixat så jag får träna lite gratis på gymmet.

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

I helgen ska också p&l bokas + att mamma har lovat att vi ska åka på shoppingtur. Hon tyckte väl att jag kunde behöva lite nytt när hon såg hur håliga mina tights var.

Nu blire tagga för engelska nationella imorn genom att lägga sig tidigt. (skulle egentligen skett för en timma sen, men denna förbaskade datorn...)

PUSSKALAS idag!

Du får gärna komma hit och skrämma mörkret

Nu ska jag bannemig och och lägga mig!

Tog tag lite i livet och gjorde samhällen och plockade lite kläder i rummet.

Annars var jag tråkig idag, men man måste ha sådana dagar för att uppskatta spänningen senare tror jag.

P U S S


happ

Jag skulle behöva en styck erfaren massör och lite motivation till att sätta igång och göra något. Har världens träningsvärk och har gått runt som en zombie i skolan idag. Somnade givetvis när jag kom hem och har inte fått mig till att göra något efter det. Ska egentligen göra klart samhällsfrågorna, motionera och städa mitt rum. Får se om jag åstakommer något under dagen.

liten puss

cplaycplaycplay!



nattinatti.

precis slut

pust eller något.

vaknade halv 5 imorse av att jag drömde ngt. Fick massa konstiga tankar på hjärnan och kunde inte somna om tills klockan ringde halv 6. Gick upp och tog en powerwalk och sedan var det dags för uppsats i skolan. Måste säga att det gick förvånansvärt lätt. Vet inte hur bra det blev, men så kort tid har jag nog aldrig behövt för en uppsats. Uppsatsen följdes av idrott, företagsekonomi och naturkunskap. Slutade inte förens klockan var 4 och då trampade jag iväg till badet. Simmade en stund och bastade lääänge. Fick därefter cykla upp till Leo & Smilla för att vara barnvakt. Avslutade med lite thé med syrran och sitter nu slutligen här helt mör i kroppen.  

 
mina små göllongar!

nu ska jag helt klart lägga mig i sängen. chansar på att jag somnar inom 5 snabba.

P U S S

the sounds

 
Den går varm en kväll som denna.

Sprang för att sola men dum som jag var tryckte jag på stoppknappen och 40 kr rök åt helskotta.

Nu blire plugg inför morgondagens helvetesuppsats.
 
Har bestämt mig för en morgonpromenad med.

sleep well sockersmäll!

måndag i all ära

För idag är det elins födelsedag. Grattis säger jag till henne som fyller 17 vårar.

Idag har det bara varit skola, som jag för övrigt kämpar mig igenom eftersom jag hela tiden är så trött. pust! Fick iaf tårta eftersom elin fyllde. Återigen cred till klassen som är för goer med sånt.

Dessutom har jag kommit på ett projekt. Det kommer vara hemligt iaf 2 månader till för detta är något jag kommer hålla helt för mig själv. Spännande tänker ni, men nee inte särskilt får la se hur det går. Tänker därför inte berätta om det om ifall det skulle skita sig.

Nu ska jag ut och springa, vilket jag är förvånansvärt pepp på idag. Ny bra musik i ipoden och jag bah kör.


ahmen en riktig pangpuss på't idag faktiskt.
 
förresten så ser det ljusare ut med p&l också, me likey!

.

Jag kan vara sugnast i världen på att bara få komma bort lite. Åka utomlands och försvinna. Det vore bra skönt. Ge mig ledighet, värme och 1 miljon tack.


lite lördag... oså söndag

Gårdagen blev minst sagt spontan. Drog till lollo och käkade korv med bröd tillsammans med nikolina. Vi bestämde oss för att dra till altanfest och träffa lite människor. Trevligt. Efter det fick jag och lou spontanryck och stack till skövde. Där möttes vi av tobbe som vi även fick sova hos. Väldigt rolig, men speciell kväll igår ändå. Kvällen bästa var ändå tobbes citat till en så kallad stalker. "Men det är ju inte så att jag tänker knulla dom i stjärten eller så" Bröt ihop totalt i skratt. Inte särskilt svårt att vakna upp imorse heller när man vaknade brevid en lika fnissugen louise som jag själv var. Ho är för goer! Åkte sedan hem till henne och lagade illgoa pannkakor. Har tagit det lugnt och även kollat lite fotboll under dagen som har gått. Egentligen måste jag plugga, men har inte tagit tag i det än. Ska nog göra det och sedan gå att lägga mig tiiidigt. Kolla på söndagsparty med Filip & Fredrik tänker jag göra med.






P U S S

fredag... oså lite lördag

Var som vanligt i skolan idag där vi bl.a hade klädsim. Bestämde mig senare för att ta av mig kläderna i vattentrampet så skulle jag schwonga upp min tröja över kanten, men självklart hamnade den i reningsrännan och försvann ner i reningssystemet. Det skrattade min klass gott åt.

Blev sedan lite grill och chill med lite folk under kvällen och efter det en sväng till anders.



Idag har jag tagit det lugnt i solen och läst lite, tog mig även en rejäl sovmorgon. Ska hoppa in i duschen och göra mig enna fräsch för att sedan bege mig till lou. Det blir bra grejer det.

P U S S

.


lou instämmer.

hej&håkämpapå

Gick minsann ut och sprang lite ändå. Tog även med mina vikter så tippar på att jag kommer ha go träningsvärk i armarna imorgon med, vilket behövs.

Idag har jag varit i skolan gick rätt snabbt och hann med och spela lite baket på hålet med filip&co.




Efter skolan drog jag och niko till stan en sväng och drog förbi secco en sväng. Hittade en jeansjacka för 40 spänn och ett rött hårband. Snacka om att fynda. Får se om jag använder den liksom slit och släng som mamma brukar säga. 

 

Nu ska jag prata klart med my Lou i tele sen lägga mig i sängen och njuta av boken.

P U S S

ångest

Kan någon tala om för mig varför alla är så sjukt hurtiga heeeeeela tiden?

Jag har lust att bara vara latast i världen och proppa i mig onyttigt. Eller egentligen inte jag vet inte vad jag vill blir tokig på detta. Hets!

Får la gå ut och ta mig en prommenad eller liknande.

ahmenpuss


andra bullar

Stod precis i duschen när jag kom på två saker.

1. jag klurar alltid ut bra saker när jag duschar.
2. Vad kul det vore att flytta hemifrån!

Nu tänker ni säkert vad jag babblar om eftersom jag i det senaste inlägget tjatade om hur jobbigt det är att vara själv hemma länge, men det är inte det jag suktar efter med en ny lägenhet. Det är att få göra ordning den helt själv, precis som man vill ha den. Det riktigt rycker i fingrarna när jag tänker på hur kul det skulle vara att få vara lite kreativ. Kanske ett lila badrum vore käckt. Mycket färger som piffar upp det hela ska det vara iaf.  

Konstiga funderingar dedär.

Nu ska jag käka ananas, mums.

allert så



äntligen är min mor och far hemma!
Kan låta underligt att jag inte njuter att ha hela huset för mig själv, men efter ett tag blir det faktiskt en aning ensamt när man inte heller har några syskon. (iaf inga som bor hemma) Bara veta att jag slipper makaroner till middag mer känns underbart. Idag stannade jag hemma från skolan för att både halsen och magen sa emot. Vände iof senare och jag satte mig en lång stund i solen och läste. Jag måste erkänna att jag läser mer en på länge nu. I skolan har jag precis läst klart vi som aldrig sa hora och hemma håller jag på med flickan som lekte med elden. Båda bra böcker allt. Jag tog mig också runt hälsoslingan som iaf är 9 km, var helt enkelt sugen på en långpromme. Snart ska jag ställa mig i duschen och kanske lägga mig och läsa lite och umgås med familjen.

P U S S

jag orkar inte mer

jävla mage rent ut sagt!

är så trött på att alltid ha så ontontont och att känna mig hänging på grund av det förstår mig inte påt vad det är heller. BLÄ!

sista dagen på lovet

and that sucks!

sitter här och gör ingenting. Det är ungefär vad jag har gjort på hela dagen. Finner ingen ork till ngt, men det är skönt att ha sånna slappdagar ibland. Imorn är det dags att ta tag i livet igen. Gå lite i skolan och styra upp livet igen. Mamma är inte hemma heller. Ännu mindre struktur då.

Sen har jag kommit på att världen är allt bra liten. Under de senaste veckorna har jag verkligen fått mina "aha-upplevelser". Man ser hur vissa saker hänger ihop, men framför allt hur olika människor känner varann och vilka band de har till varann och till en själv. Låter kanske jätterörigt, men det är kul att upptäcka att världen inte är så stor som man tror.

Här kommer också lite bilder sen i lördags.

         

Nu ska jag vara så omtänksam och handla lite tacos till lou som även ska spendera natten här.

P U S S

fy bubblan

vad dålig jag vart på att blogga. har inte funnits ngn tid eller ork alls om jag ska vara ärlig.

Fredagen var trevlig med mycket nygammalt folk. Lördagen funkade lite lagom halvlyckat typ, bilder kommer.

Idag har jag fått besök av både eldar och erica. Alltid lika trevligt att träffa båda.

Nu ska jag iväg och möta saknade Lou som kommer hem från skåne.

mer update senare helt enkelt

P U S S


glad påsk eller nått

jaani strulade lite med det förra inlägget så kom ut lite försent. Jag är tänkte iaf ge alla en glad påskhälsning genom att göra håret gult. Egentligen är det inte alls kul för slingorna blev skitfula och jag har gult hår, men jag kan inte annat än att se det komiska i det hela.

Vart en sväng i fjällbacka och grebbestad nyss med päronen. Ska upp och försöka duscha bort lite extra färg sen tagga för party!

so long

P U S S

blondie


God morgon alla glada

Sitter nu här med färg i håret och väntar febrilt på att få se resultatet. Om cirkus 20 min ska det nog vara klart hoppas jag. Resultatet kommer.

tänkte att jag skulle lägga upp lite gamla godingar när jag ändå var i farten.

party


hunnebo


midsommar


 


kustenliv

123posa!

Övningskörde hela vägen till hunnebo idag, vilket oftast gick prima. Är fortfarande för snabb i svängarna så mamma och pappa hisnar lite, men vad gör det när ingen skada sker? Stod i mitt horoskop (lejonets) att detta kunde bli en olycksdrabbad dag och att jag borde se upp i trafiken. Vet inte riktigt vad som har varit olycksdrabbat dock.

Kanske var det för att jag missade bussen till väjern, där adam med folk befann sig. Hann knappt landa förens det var saker på gång här på kusten. Kul ändå :D Efter väjern blev det att dra en snabbis till smögen och felix och mer folk var. Trevligt att träffa vissa igen. Känner på mig att det kommer bli kul imorn. Husfest med massvis med gäster, kommer bli great att träffa alla. Saknar såklart vissa där hemma. Speciellt nikolina och louise. Fast louise är ju i skåne den lella busen.

Hittade massa goa bilder från tider på denna datan med, lägger säkert upp några, men inte ikv.

Nu ska jag sova efter en som alltid mycket givande pratstund med mammie.

P U S S


hunnebostrand



Håller på och packar till hunnebo nu. Ska bli riktigt roligt att komma ner för jag saknar alla där massor!

Imorn vankast det lite party, annars ska jag väl bara njuta av det sköna vädret.

Bilden är tagen på min födelsedag förra året. Trökigt mycket jag saknar sommaren. Att bara vara ute, sola, bada och att åka båt. Inte så långt kvar nu iof.

Hörs senare (:

P U S S

pumsigast i världen...

... eller inte för även fast eran mamma säkert sa det till er när ni var små (det gjorde iaf min mamma flitigt) så betyder det faktiskt sexuellt utmattad. de ni ;D

Trött är jag iaf kom precis hem från gladiatiorkikande hos john. Alltid lika trevligt med den killen.

Förövrigt mer än att sova bort halva dagen tog jag tag i livet lite och sprang en vända. Möttes av mamma på badet och passade på att snylta lite solning. Drog också och köpte slingfärg så inom kort kommer min utväxt vara mindre synlig och förmodligen kommer min pissegula färg på håret också försvinna.

Juste har pysslat lite idag med. Gjorde ett armband, men jag vet inte vad jag tkr om det än får väl träna lite antar jag.
 
Nu ska iaf jag slänga mig handlöst i sängen. sov gott!

P U S S

i i i



3 i - intensivt, impulsivt & illsköj

Det är väl vad man kan förklara det här lovet än så länge och det är väl så jag vill att det ska fortsätta.

Sov hos min kära louise natten måndag till tisdag. Det blev tidig uppgång med görgo frukost och sedan powerwalk hem till mig. Hann vila lite innan lollo ringde igen och sa att vi skulle till skövde. Tobbe och Jens kom och hämtade oss och det blev minst sagt en fartfylld tur.

Spenderade kvällen hos en kille som hette Carl, som även hade den stösta lägenheten jag varit i. 200 kvm typ och skithögt i tak. Tänk att bo där.. drömma går ju liksom. Sov även över och var hemma redan halv 8 imorse. Gick direkt till sängen och inte kommit så mkt längre idag om man säger så.

Imorn blir det kusten och goa gubbar. Längtar så inni. Hade tänkt att jag skulle pallra mig iväg till götet en dag med men det tycks aldrig finnas ngn plats i schemat för det. Har ändå inte så mycket pengar så det kanske är meningen.

lovlovlov

Ah det är lov för fulla muggar. Gårkvällen spenderades med nikolina och vi kollade twilight. Har missat att se den, men nu i efterhand säger jag som alla andra DAMN vad snygg Robert Pattinson är!!

mumsfillibabba.

Idag har jag varit på lager med nikolina blev en del fynd. Kan inte bestämma mig om jag skulle köpa en jacka med, velade som tusan. Insåg sen att det nog var bäst att jag väntade.


armband, skor-vagabond & tshirt-whyszeck

 

jag gillar bilder så äre bara.

Nu ikv blir det lite lou och niko time. Får se lite vad vi hittar på äventyr är alltid runt hörnet.

P U S S

helg

Fy bubblan vilken helg. Full rulle bannemej, men det är la kul det med.

Fredag: Party med goa lkp brudar och en mindre rolig avslutning, men världens bästa john!
    
   
  

Lördag: var sletnare än någonsin förr, 55 års kalas för daddycool. Sedan chill med niko, lou anton. Efter det blev det chill med mat, film och promenix med lou, hennes sis och lkp-linus. Drog mig sedan vidare.
   


Söndag: helt slut somnar hela tiden och hungrar ihäl än så länge. Vart är solen? Måste plugga också. Tack gode gud att det är påsklov! Nu vill jag bara till Hunnebo och träffa alla där.

PUSS!

MINDAG


simma i gryningen med lou-skola-sluta görtidigt-hem och sova-gå ner till syrran en sväng-prommenad och mingus med mamma-suttit och lökat & kommit på min galna utstyrsel till imörn.

NATTINATTI!

hurtigt värre



passade på att att bitcha loss lite på busshållsplatsen idag. Det var väl ungefär vad jag var idag, en riktig bitch. Det tyckte iaf lollo (även kallad dirty). Man har sånna dar så äre bara.

Hade go dag ändå försov mig och började med att vi hade ngn konstig övning i skolan sen en sönderpratad mattelektion och till sist läsförståelse i engelskan. Drog och klippte mig och sov lite innan lollo ringde och frågade om jag ville hänga med på promenix. Tvekade inte det minsta eftersom vädret är precis gôrgött.

Sprang även en sväng innan jag gymmade med ida återigen. Mycket mage, mycket nice, mycket beach 09.

Imorn kl 06.30 blir det till att simma med lollo. Ska tydligen vara någon gratisgrej för oss gymnasieelever, vilket jag med smal plånis hurrar för. Mer gratis motion till folket!

Nu ska jag lägga mig och fortsätta att läsa min tjocka, tjocka bok.

hare lovely, PUSS!

p.s eftersom lollo är med i typ hela inlägget kände hon att hon behövde få lite reklam för sin blogg så gå in på louragnarssons.blogg.se är ni görgölliga.

RSS 2.0