klurigt

jag ska säga er att jag är förbaskat dålig på det här med design. Blir aldrig riktigt nöjd, har mina idéer men sen är jag för oteknisk i datorn...

får vara rörigt ett tag innan jag lyckas grabba tag i någon som har lite mer humm om saker och ting om sånt här.

Sen har jag eventuellt en sak på G, u will see så att säga. pirripirr.

annars flyter jobbet/livet på uppe på donken, and that's it. gör inte så mycket annat än att slita där. jaja lite klirr i kassan lär det det ju bli iaf.

sen är jag smygkär i min header, får en sån försommarkänsla i magen när jag ser den.

besos helt enkelt

seventeen

Så var man 17 år fyllda också. Dagen har varit lugn, med lite främmat och så (:

Vill tacka alla för alla gratulationer med!

Nu blire iaf sängen och paradise hotel.


drar enna pörrig pose dagen till ära. är också riktigt förvånad av antalet som ändå är inne och glor här även fast jag inte skriver så vidare bra, bra på er!!

Nu känns det iaf som det är nya tag på gång. Känns bra. ååh jag pladdrar..

PUSS!

kazzzzzzzzt

såååhääär lite har jag varit sugen på att uppdatera denna bloggen på sistone och såhääääär kul tycker jag att det är att vara tillbaka i falköping där det ändå bara är regn och rusk. Ska ta tag i saker och ting nu. Här, i livet och framför allt i rummet! Har varit med erica idag iaf. Vi tjuvtränade på badet, iaf jag. Sedan har vi nötat paradise hotel och ätit stuvade makaroner och falukorv. Paradise hotel är förövrigt mitt liv just nu. Har iof kollat igenom alla avsnitten nu så är ikapp med dom som går på tv. aja..blablabla

take care!

vilket stjärntecken är du?

Jag måste erkänna en sak såhär på kvällskvisten. Jag är helt besatt av horoskop. Jag tror inte på gud eller på ett liv efter döden, men horoskop är jag för evigt trogen! Läste precis dagens horoskop och i det stod det: du kommer göra åt en del pengar idag, men det var du redan beredd på. Är det inte sjukt skumt att jag då gjorde just detta idag? Det finns verkligen fler saker jag kan berätta om som stämmer. Sedan kan man ju kolla hur bra man passar tillsammans med andra stjärntecken inom typ kärlek och det värsta är att jag tror på det med. Själv är jag lejon och vi passar bäst med bl.a tvillingar,  vädurar eller skyttar. Vi ska definitivt passa oss för skorpioner, fiskar och jungfruar. Aja det är en hel vetenskap det här, men eftersom jag är så pass nördig har jag hyfsat bra koll vad folk i min omgivning är för stjärntecken. Lite av den första grejen jag kollar upp när jag tex träffar en ny kille. Jag kanske inte går fram det första jag gör och bara, tjena vad är du? en våg eller? Blir väl oftast frågan när dom fyller år och så. För det har jag koll på med. Säger ni ett datum till mig så kan jag nästan säkert svara på vilket stjärntecken ni är. Nu har jag tjötat för mycket om det här känner jag, men nu vet ni den nötiga sanningen om mig och passionen till stjärntecken haha. Hare gött!

black & white

Det är väl så jag kan sammanfatta dagens shopping. Lite tråkigt men vad 17 liksom.



converse - nilssons



hatt, ringar - h&m
klocka - ur&penn



tights (glansiga) - gina tricot
tights (dragkedja) - bikbok 



oversizetröja - gina tricot



linne - h&m
klänning - VILA

Ah det var väl allt. Som vanligt är det tur att mamma finns (;

Just idag kan jag känna mig mest oarton i världen. Alla verkar festa, i alla fall hemma i falköping och alla får gå ut på krogen. I helgen är det massa fest är också, men känns inte så värt när alla ens kompisar är 18 och får gå ut... Himla problematiskt det där. Aja min tid kommer väl också om sisodär 384 dagar. Först ska jag väl hinna bli 17 och det sker faktiskt om 19 dagar gott folk.

lo<3


astronaut


gadsno

Dagen har varit lugn, men mysig. Började med att ta en rejäl sovmorgon. Tog mig sedan ner till st görans ö och skulle sola och bada trodde jag. Istället tyckte adam att jag skulle hänga med han och adam till smögen. Jag var inte sent på och vi strosa runt där och slösade ut alldeles för mycket pengar på mat.. Åkte sedan hem till adam på landet och kikade film och badade konstigt nog i en insjö. Liksom här är man på kusten och ska ändå bada i insjöar? jaja mysigt var det. Imorgon blir det kanske shopping med mamma på nordby, ska kolla hur vädret ser ut först. Vill ju inte slösa bort de stackars soltimmarna man får.

kramis folks


did you give the world some love today, babe?

Gårdagen var katastrofal! Orkar inte ens berätta om alla mina motgångar. Det enda ljusa var lite kvalitetstid med smillisen och lou. Idag är jag back on track på kusten, himla farande dedär. Kan inte hjälpa det men jag älskar verkligen att vara här. Det är så himla underbar, hade velat vara här hela sommaren om det bara gick. Tyvärr är jag bunden till donken i falköping. Aja pengar rullar in iaf det är alltid bra. Jag och lou har börjat snacka om lite förhöst planer. Känns skönt att ha något att se fram emot. Sen har jag börjat sy på en klänning, en rosa sådan faktiskt. Resultat återkommer jag med givetvis. Nu ska jag återvända till mitt tråkande framför datorn en seg tisdagskväll som denna.

PUSS

What's up with my heart when it skips a beat?



Den får väl vara tillägnad en viss person just idag.

oh ye

Gårdagen var riktigt trevlig med fördelsedagsfirande för adam. Mycket nygammalt folk och trevligt sådant är aldrig fel! Bilder finns som vanligt på facebook.

Dagen har spenderats med nikolina i götet. Blev att titta på bio, the proposal och även shoppa lite. Shoppade även lite när jag var ute med båten så slänger upp allt på en gång nu istället.



vitt linne - weekday
trosor, ring - h&m
klocka - ur&penn
örhängen, halsband - bikbok

grejjer på G



Gårdagen spenderades först med kjellson och vi gick och kikade på mitt förra sommarjobb där dom nu även har startat pizzeria. Där jag kan ha träffat sveriges i särklass mest störda pizzabagare. Det fanns inte en mening han inte svor i och allt var ett helvete enligt honom. Addera det med en görstor näsa och en blatte så kanske ni får ett hum om vad som var så komiskt. En kille som sannerligen platsade i 100 höjdare. Efter det blev det till att åka en sväng till smögen och hälsa på tyson en snabbis och hänga hela kvällen med anton. Blev mycket strögande på bryggan och mys i solnedgången. Åh jag älskar att vara här ändå.

Idag fyller adam 18 år och det ska givetvis firas. Ska tydligen bli en brakfest ute hos honom på landet och jag är taggad till max. Först ska jag bara hinna bli lite brunare, invänta mina brorsbarn och förhoppningsvis äta glass med oscar. Många personer man ska hinna träffa när man är här, vilket bara är kul.

Imorgon ska jag orka ta mig upp i ruset vid 10 sen blir det shopping och biomys med nikolina i götet. Längesedan jag träffade na så ska bli riktigt kul. Efter det blir det en blixtvisit i falköping med.

hörs när vi hörs

PUSS!

sådärja

är faktiskt imponerad att det är så pass många som hänger här inne ändå när det här kan vara sveriges tråkigaste blogg just nu. Har mycket annat för mig än att sitta här och kluttra ner vad jag har för mig om dagarna. Det har verkligen varit kanonväder det sista så familjen passade på att ta en långtur med båten. Vi hamnade i norge?!. Kollade på allsång på gränsen där alexander rybak, carola och olsen brothers var. Ganska trevligt ändå, även fast själva båtresan hade sina upp och nedgångar. (Vi gick på grund hahaha). Det var sannerligen kaos ett tag där men sånt brukar ordna sig ändå.


solasolasola                                                                                  min sovplats




RSS 2.0