hemma, eller?

Igår kom jag hem. Utan röst och utan mina x antal sovtimmar som jag behöver. Ändå var ju sjukt nöjd för P&L var fett! Många bra artister och härligt folk. Hann knappt komma hem igår förens mamma sa att jag skulle ta första bästa tåget ner till hunnebo för dom hade planerat att vi ska ut med båten i några dagar, så bloggen kommer förmodligen vara lika tom som förut några dagar framöver.

Så var det med bilder.. Eftersom jag åker till hunnebo om typ en halvtimma kommer det inte finnas någon möjlighet att lägga in några här eftersom det tar så himla lång tid. Får se om det blir något när jag kommer hem. Annars finns det massa på facebook. Tills dess får ni nöja er med Maja och Jesper i the sounds. Jesper som för övrigt är min nya love.



Finns så himla mycket mer att berätta som jag inte ens orkar tänka på att skriva om här, men en utav var dom var när jag klockan 4 den sista natten satt med lou och en snubbe och åt pannkakor så har tanten som gör dom på rammstein på högsta volym på sin cd-spelare. Hur går tanter, rammstein och pannkakor ihop? haha den svenska tanten är utdöd!



En annan av höjdpunkterna var när en kille kom gråtandes när vi skulle gå hem. Vi frågade vad det var med honom. (han var verkligen den mest patetiska person jag sett som gråtit, speciellt eftersom han var en bit över 20)

vi: hur är det med dig egentligen
han: det är så hemsk..
vi: vadårå?
han: polisen tog mig och tog mina armar bakåt såhär och retade mig jättemycket
vi: men varför då?
han: Dom retade mig massa och frågade mig vad min mamma hette och då sa jag håll käften och så tog dom tag i mig ännu hårdare och då sa jag att hon hette karin.
vi: jaha, men varför då? hade du gjort något dumt? Vi se ju att dom har klippt bandet på dig iaf.
han: (verkligen snyftandes med världens ynkligaste röst) jag tog en marabou...

Vi låg verkligen dubbelvikta efter det mötet. Efter över ett dygn vakna behövdes inte mycket för att locka fram det men ändå.



Nu måste jag springa till tåget med alla min packning.

Hörs när vi hörs!

PUSS

äh nu ticker jag!

Jag sa det när jag var 3 och skulle gå ensam till lekplatsen, jag säger det igen: Kan själv, nu ticker jag!

Kommer bli tomt här på bloggen framöver och jag kommer leva mitt första festivalliv. Helt fett kommer det att bli om allt går sin ljuva väg.

Nu blir det till att ladda hemma hos lou och sova där för en tidig uppstigning till tåget imorgon.

Puss på er!


SOLSOLSOL

Annars trivs jag strålande med vädret och det faktum att jag håller på att packa inför peace and love som är imorgon!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE :D:D:D


vrång!

Jag blir bara så arg ibland asså. Idag när jag var hos min syster berättade hon att hennes 4 åriga dotter hade kommit hem helt uppgiven och sagt att hon var för tjock. Vad är det för fel på samhället, herregud hon är 4! Det var tydligen hennes kompis som hade sagt till henne att hon var det. Vem har sagt att man ska vara smal när man är så liten eller ens någonsin? Vissa är det alltid andra kan inte bli pinnsmala. Jag blir rent ut sagt ledsen när jag hör om sånt. Min systers dotter är långt ifrån överviktigt,  men har ändå kvar sitt lilla babyhull som bara är sött när man är liten. Alltså INTE överviktig eller ens i närheten. Här svälter sig människor, framför allt tjejer för att de ska bli accepterade och passa in i samhället, men jag förstår inte varför? Förr i tiden skulle man inte vara slank, utan det ansågs att det var fint att ha sina kurvor. Många säger att denna smalhets som uppståt bara är en trend, men när ska den då försvinna när små barn får lära sig den och växa upp med den? Jag vet i alla fall att alla inte ser likadana ut och att det alltid kommer att vara så. Själv är jag absolut inte pinnsmal, men är ändå inte överviktig. På min kontroll jag hade i skolan berättade dom för mig att jag följer min egen kurva och att det såg jättebra ut. Många glömmer bort att det finns andra saker än tex fett som får kroppen att se större ut. Vissa har kraftigare benstomme, andra tränar hårt och bygger därför även upp mycket muskler. Sedan har vissa mer underhudsfett än andra och så är det bara. Det är bra att man ser annorlunda ut för alla tycker inte att det är fint med en typ av tjej, tack och lov. Smaken är som baken, delad, vilket är perfekt när man ser på hur olika alla är. Tittade även på filmen love actually härrom dagen där en av karaktärerna blir stormförtjust i en kurvigare tjej. Han frågade sin assistent om vad hon tyckte om tjejen och hon bedömde henne direkt efter hennes kurvor som att det var något negativt. Jag tror att det är vi tjejer som dömer varandra hårdast, inte killarna. Rent ut sagt vet jag att många uppskattar att man har lite mer av "hull". Så nu hoppas jag allihopa där ute att ni njuter till fullo, njuter av bara eran kropp och var tacksamma för hur ni ser ut. Det finns de som har det mycket värre.   

segtsegtsegt

åh vad det är segt att blogga just nu. Det är mycket som ska ordnas och ha sig innan vi drar på onsdag. pirripirr säger jag. Idag var iaf jag och lou på jula och fyndade strandtennis, badmadrasser som vi ska sova på och en regnponcho för ynka 10 spänn. Efter det tog vi också en runda till skövde och jag fick mig ett par hörlurar till min ipod inhandlat. Göttkött!

Har två baotagörastora högar med kläder, väskor och annan skit som jag måste städa upp, tror jag gör det imorn efter att jag har bränt sönder mig i solen. För det är vad jag planerar imorn. Bara ligga i solen och njuta för att sedan packa ihop lite och sova hos lou. Allt är klart nu, känns otroligt gött.

Aja mycket P&L just nu, men så äre.

Puss på er mina kära vänner!


minnen av aprilhimlen



Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

midsommarhelgen

midsommarhelgen var grym!

torsdag: ditresa med en minivan, pumpande musik och 7 brudar. Kvällen bestod chill på campingen och i vanen med både känt och okänt folk.

fredag: Lång sovmorgon med mina flickor för sedan god mat och givetvis jordgubbstårta. Blev sedan campingen återigen för sedan bege sig mot kungshamn och även baden. Riktigt lyckad kväll

lördag: man vaknade upp och mådde som man förtjänade blev till att åka in till kunghamn äta och till sist fara hem. Efter det blev det även en sväng till johan på kvällen och kika in hans nya lya.

Idag: idag har jag jobbat och varit totalt slut. Har inte gjort något vettigt.

Bilder på detta får vi se om jag orkar lägga upp annars finns jag på facebook där det inte tar 7 år att ladda upp en bild.



den här bilden representerar väl helgen ganska bra ändå. Glad och med midsommarkransen i högsta hugg som jag kämpade med.

På onsdag bär det av till borlänge (lär ni ju inte ha missat iof). Action äre iaf. Är göranervös faktiskt, nojja bara.

PUSS!

Kusten here we come!


.

Ibland känner jag mig så himla otrillräcklig. Vill finnas där jämt, men ändå känns det fel. Det är svårt när man inte talar samma språk.

saknad

Det finns mycket saker man saknar här i livet. Ibland är det människor, ibland platser, ibland även saker. Just nu saknar jag hunnebo. Att bara få vara lite ensam åka ut med familjen i båten och höra vattnet brusa. Det finns nog inget som är så underbart. Tankarna kan sprudla och man känner sig så otroligt fri utan någon stress.

Imorgon bär det ändå av dit, får inte stanna där så länge pga av jobb och annat fix. Ändå ska det blir riktigt kul. Blir först en go biltur med massa tjejer för att sedan hare gött och fira midsommar. Kan verkligen inte se mig fira på något annat sätt än på västkusten. Eller visst skulle det vara roligt att testa något nytt, men jag har liksom alltid firat där ända sedan jag var liten. Sen är jag lite smygförälskad i maten med. Sill, skaldjur och färskpotatis. Det är sånt jag gillar. Många rynkar på näsan när dom hör detta, men jag frossar.

Nu ska jag väl försöka få ihop någon såndär ordning på rummet och börja fundera på vad jag ska ha med mig. Blir till att gå upp tidigt imorgon.

sleep tight

planerardag

Idag har jag inte haft för många järn i elden. Blev till att sova ut, ta en rask promenad, sätta sig i solen lite och till sist bege sig för ovanlighetens skull till Lou. Vi planerade lite för P&L för att vi insåg att det inte blir mycket tid över till det nu när vi ska till kusten innan med. Känns som det inte alls är mycket att fixa nu, skönt!

Ska lägga mig tidigt idag. Bara ha lite egotime och mysa med film. Det blir grejer det.

PUSS

iiiiiih

Spelschemat för P&L ligger nu ute och jag är i extas. Det kommer bli fett!

bulletproof


dödstrött


Jag är precis slut. Vaknade upp vid 1 hos lou idag, men är ändå helt väck. Har varit en lugn dag ändå med kinamat och lite fotbollskik. Nu ska jag mysa med mammie.

PUSS


liseberg


spegelposare                                                                                glassfrossare


bananmartin                                                                                    linus

allt är dött och jag är trött

Fruktansvärt trött är jag med. Efter en fartfylld dag på liseberg med min kvenna Lou är jag precis slut i kroppen. Blev en liten spontanresa dig precis så som vi gillar det. Träffade även jesper, martin, linus och hugo där. Trevligt så. Nu ska jag ta och kasta mig handlöst i lou's säng och sova göralänge. Mer update och bilder och sånt kommer imorgon.

4 dagar tills midsommar
9 dagar tills P&L
en del hart bra, just nu verkar det som det är just jag.

Köss på er!

.

Det vi verkligen vill tar vi oss tid till.

nattinatti

kalastajm

Efter en natt med alldeles för lite sömn bar det direkt av till kalas för min syster och hennes son Leo.


mamma & pappa

Smilla & Leo

maaaat<3

systeryster & jag

Nu är jag precis proppmätt och ska snart iväg och jobba. Är hur trött som helst och vill helst bara powernapa i typ 3 timmar. Snuvig är jag också. Fast som vanligt är det ingen rast ingen vila. Efter jobbet blir det till att hänga med min pingla lou lite.

Over and out.

födelsedagsparty&liteskövde

Gårdagen spenderades hemma hos Ida för att fira att hon fyllde år. Blev sedan att vi drog till skövde för lite utgång, men planerna ändrades väl där och jag fann jens och co ist. Riktigt trevlig kväll ändå (:









pizzaätning



såhär såg alltså första tuggan ut..



ungefär såhär mycket blev det kvar...

MUMS!

skolavslutning

Skolavslutningen har genomförts och nu är det äntligen sommarlov. Känns inte ett dugg faktiskt när vädret är precis kasst. Själv cermonin höll inte på alls länge och den där riktigta skolavslutningskänslan fick jag aldrig i min kropp det här året tyvärr. Var ändå några få uppträdanden som iof var riktigt bra och som vanligt lika torra skämt från rektorn.


såhär såg jag ut                                                                                nikolina

 
Såhär söta var mina små pärlor. Leo som också hade sin första skolavslutning idag. Way more to go för honom stackarn! Blev lite fika uppe på mössebergsgården för att fira detta. Lär ju spricka efter all mat idag.

Ska lägga mig och vila länge nu hade jag tänkt. Blev inte allt för mycket och bra sömn hos hanna igår. Var ändå riktigt trevligt och gissa vem som proppade i sig godis en minut efter 12?.. jo jag.

Min njutelse av pizzaätning kommer att komma upp senare i bildform. Nu sängen.

PUSS


höpphöppgömmisnöpp



Det är ingen rast ingen vila här inte. Dagen har bestått av en lyckad mentorsdag med våran klass och 2:orna. Vi körde tipspromenad och sen skulle man tävla om vem som vann. Det var allt ifrån vem som juckar bäst till vem som har bäst fingerteknik. Ni får väl själva fantisera om hur det såg ut.. Var även på gondolino och avnjöt en riktig goder pasta.

Efter skolan blev det lite vila och jobb. Sitter nu här ganska trött men ändå mysgo. Jobbet är inget jag klagar på. Ska bara duscha sen bär det av till hanna och våran klass egna slumber party. Kommer nog bli riktigt mysigt, men jobbigt imorgon bara när typ 13 tjejer ska fixa sig inför skolavslutningen. Jag bryr mig inte så mkt det viktigaste imorgon är att det är absolut sista skoldagen på riktigt, riktigt länge och att jag givetvis ska PROPPA i mig godis och pizza. MUMS!

Nu måste jag skynda mig. 

PUSS 


hide away



Blir alltid lika harmonisk av denna låten. Den envisas med att komma tillbaka med.

Klockren.

busybusy

Sitter nu här och pustar ut en aning. Skolan var onyttig, bra jäkla onyttig. Först glass på matten sen direkt på köttbullar och potatis för att sedan övergå till kladdkaka med glass. Vi är fikafreak i spft, det är vi. Blev till att träna handboll idag igen med. Riktigt gött att komma igång igen känns bannemej i kroppen ska ni veta. Efter det drog jag till min brors lägenhet och städade den riktigt fin. Hoppas han blir nöjd och ger mig en rejäl slant!

Eftersom jag inte har något liv såhär på kvällskvisten har jag suttit och kollat genom massa halvkända bloggar på massa tjejer. Kan inte sluta skratta åt hur vissa är. Alla ser likadana ut blonda med löshår och gälla röster. De videobloggar också, givetvis. Jag fick en tanke när jag satt och kollade på dom. Undra hur dom kommer se på det här när dom blir äldre? Det återstår helt enkelt att se. Jag är fortfarande lite tagen det är nog min värsta mardröm att vakna upp och vara som dom. Läskiga jue.

Sen är ganska mycket på G nu faktiskt. Imorgon är det mentorsdag med lite tävlingar och middag på gondolino. Efter det kanske det blir slumberparty hos hanna och huxflux är det skolavslutning och en kväll med många festmöjligheter faktiskt. Är det inte aktiviter som späckar dagarna så är det jobb. Gillar när det är mycket att göra ändå så det känns bra. Efter p&l är jag ledig. 16 dagar i sträck faktiskt. Då blir det njuta och kusten. Massa, massa kusten.



tommieboy


sleep well sockersmäll



Efter en rafflande skoldag med ett matteprov som jag kan ha sugit hårdast i världen på blev det hem, sova, träna handboll, kolla match, titta på tal till nationen med mange b och slutligen hamna här. Inte särskilt speciellt, men fick mig att bli helt slut iaf.

Förresten så har jag nyss haft besöksrekord på min lella landsortsblogg, keep up the good work nu mina trogna och otrogna läsare!

& förresten igen så är det bara 4 dagar kvar till skolavslutningen = 4 dagar kvar tills jag kan äta obegränsat med godis, chips samt all skräpmat. Jag vet att jag kommer befinna mig på valentino med en hawaii med kebabsås och pommes cirkus en kvart efter våran skolavslutning. Så äre mät när man inte har käkat sånt sen nyår. Mission soon completed.

PUSS!


nöjd


Ah idag har det inte varit mycket aktivitet här, men det blir ju så ibland. Började dagen men ett uppvaknande hos lou. Gårdagen spenderades först hos henne med lite mys för att sedan bege sig mot alexander. Snacka om fint hus den killen har, jisses! Gick sedan vidare till en martin där massa folk var. Hamnade senare utanför plantis oarton som man är. Möttes ändå upp av lite goa människor som var på väg därifrån. Slutligen blev det lite vindrickande som avslut hemma hos lou. Somnade långt efter att det redan hade blivit ljust, vilket känns av idag.

Hjälpte daddycool med gräsklippningen i torpet och sen var det jobb som gällde för min del. Missade balen tyvärr, men behövde verkligen jobba lite med.

Jobbet var förövrigt riktigt roligt idag, ingen stress, fick lära mig en ny grej och goa jobbarkompisar.



Sen har ju the sounds släppt sitt nya album med, riktigt bra om ni frågar mig iaf. Ser fram emot att se dem på p&l nu, ser fram emot festivalen överhuvudtaget. Kommer bli hur ballt som helst!

Ska nu njuta av min fantastiska säng. Den har aldrig ropat såhär högt efter mig förut.

PUSS&GODNATT

skitdag!

Vaknade lite halvseg imorse och bestämmde att jag skulle åka med pappa till skövde. Plötsligt ringde dom från mcd och sa att jag skulle jobbat. Var helt säker på att jag skulle jobba sent, men icke sa nicke. Blev inget jobb för min del när dom ringde in emelie ist och jag förlorade fett med pengar. SURT! Surt är också att jag är anställt på prövotid och att det är andra gången jag tar fel på tiden. INTE BRA! Blir så trötter på mig själv.

Kom iaf iväg till skövde och fick pappa till att kirra den här skönheten till mig. Kärlek vid första ögonkastet, h&m in mah <3



Efter god mat och trevligt sällskap av mina små systerbarn ska jag bege mig till saknade Lou. Det kan väl bara bli bättre när det är som sämt. I hope.

PUSS!

bilder sen igår














jag råkade visst vara en riktig linslus denna kväll. mer snygga bilder finns på www.bbew.blogg.se (:

snabbis

Nu drar jag och övningskör till skövde med daddycool för han behöver sig ett par nya dojjer. Bilder sen igår på alla studenter och så kommer later som en alligator.

tänktänktänk

Jag har funderat ett tag nu och jag tycker att min blogg är förjädrans tråkig. Skulle vilja piffa upp den lite. Om det är ngn där ute som är hajj på sånt eller bara har något illgött förslag var inte sena på att osa då.

KRAMIS

Summerbreeze


new in

Idag har jag varit i göteborg. Härliga göteborg ändå, får alltid bra känsla när man strosar på dom gatorna. Sommar, sol bra väder och aah allt bara klickar. Fick mig också lite inköpt. Mer än vad jag trodde faktiskt. 16 matchlinnen till laget som vi ska ha i åhus i sommar, samt 2 linnen och ett par shorts till mig. De anställda på h&m måste trott att jag var dum i huvudet när jag skulle ha så många linnen... Är bra nöjd och sannerligen fattigare än innan. Ändå kan jag ha världens tur. Just idag hade bikbok 1/2 priset på ALLT i butiken. Efter att ha svettats i kön säkert 20 min fick jag mig det vita linnet och shortsen med mig hem för bara 200 spänn. Det svarta linnet är från monki, lite bra och ha sådära.



Ikväll vet jag inte vad som händer, ta det lugnt med en film när det är regningt och omys ute känns som en ganska bra grej ändå. Imorgon är det i alla fall studenten och jag ska till eldar och uppvakta honom innan det senare blir grill och mys hos erica med folk. Känns som en bra början på en skön och bra helg.

PUSS


.

Tell me why your name is in the dictionary when I look up idiot.

tiden tickar på

Det har blivit lite av en vana det här, att vara uppe sent och blogga sent. Kanske är det för att man vill få ut så mycket av de hyfsat skapliga dagarna som har varit så man helt enkelt inte har tid att blogga. Idag har jag inte gjort särskilt mycket ändå. Började skolan med sovmorgon till 10 och slutade ungefär vid 11. Drog mig sedan hemmåt för att sova en låång stund. Fick sen typ årtiondets ryck och städade mitt rum kliniskt rent. Har varit sådär halvskabbigt för länge nu och jag började fundera om jag skulle börja ta betalt för ett besök på mitt dammråttezoo. Nu sitter jag alltså här i ett nydammat, nydammsugat och nyvåttorkat rum och bara njuter av ajax blommiga doft. Big thumb up på mig däraa!

Sen är den ingen mindre än Ericas födelsedag idag! Att min otroligt goa vän sen 6:an nu fyller 17 är lite svårt att fatta. Tycker fortfarande vi har lika roligt tillsammans och har samma gördåliga humor. En riktig pärla är hon allt! Blev även bjuden på hennes kalas med hennes precis lika goa släkt. Blev mycket god mat och mycket skratt, gillart.


hahah en riktig gammal goding :D

En slappisdag för min del, men imorn ska det bli andra bullar och jag villvillvill komma igång och träna lite nu..dumma hals.

Dessutom längtar jag järnet till P&L med. Gode gud vad kul det kommer bli! 

PUSSAR


detgårliteuppochdetgårlitener

Det är väl ungefär så jag känner. Hade mitt fasansfulla naturkunskapsprov idag som jag totalt sket i fullständigt i kändes det som. Antingen blir det G eller IG, så äre bara. Var underbart väder idag och har bannemej även jag fått mig en go liten bränna, som säkerligen kommer hinna försvinna.. Blev lite häng för första gången vid panka med, skönt!

Har även kämpat med min 200 ord lång spanskauppsats för att klara G i spanska. Är äntligen klar och hoppas innerligt att den håller måtten något sådär i alla fall. 

Det är mycket som är skönt nu, väldigt mycket. Men det är tyvärr också mycket som känns konstigt. Folk är annorlunda, gör saker som man inte förstår alltid. Hoppas det ordnar sig och att folk inser att ibland kan saker och ting tas illa upp och till och med såra andra. Man får helt enkelt tänka efter en extra gång ibland. Jag är ingen ängel och gör allt rätt, men jag försöker så gott det går, även fast det inte alltid räcker till det heller. 

Hittade även lite gamla bilder på mig...
 
luggar te't


krabbfiskar jöllan

ja så kan de se ut haha.

PUSS


lekbilder på personalfesten








RSS 2.0